|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:44 pm
No.. nareszcie photobucket dziala... AKI!!! WYZYWAM CIE!!! scream  Czesc Lethi ^_^ Slodko wygladasz z ta opaska 4laugh heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:45 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald powiem ci ze na poprawe w styczniu prorokuje Ludzi bezdomnych... a wkurza mnie to ze jutro prawie do 17 bede siedziec w szkole... gonk hm.. mozliwe wink .. albo znowu Zydoow wcisna blaugh do 17 ?? O_o .. ja zaczynam matoorke o 9 ja tez... ale pisze 3 arkusze.... Arkusz I (poziom podstawowy) 120 min 9.00 Arkusz II (poziom rozszerzony) 70 min 12.15 Arkusz III (poziom rozszerzony) 110 min 14.40 O_o ... s**t !! .. ja tez gonk nie wiedziałam ze to bedzie tyle trwało !!! gonk crying trzymaja nas w cholernie zimnej sali gimnastycznej stare .. ledwo wysiedziałam polski O_o .. gonk a mi bylo cieplo... marynarka zrobila swoje... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:45 pm
agut Lethiel agut hmm....to gratulacje biggrin heheh... gratolować to mi mozesz tylko intuicji xd ... a jak mi poszlo to zobaczymy ninja ... moze nie rozpoznaja ze to byla super mega sciema 4laugh heart xd na egzaminach zawsze trzeba miec duzo szczescia i lac wode jak sie da biggrin hm... 4 razy napisałam w rooznych miejscah .. "bla bla.. pokolenie poobozowe.. bla.. spaczona psychika.. bla.. brak celu w zyciu" .. i obydwie prace w wiekszosci składają sie z cytatoow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:46 pm
]Goth bless[ No.. nareszcie photobucket dziala... AKI!!! WYZYWAM CIE!!! scream  Czesc Lethi ^_^ Slodko wygladasz z ta opaska 4laugh heart 3nodding eek heart ... fajniutkie whee mraaauuurrr.. naprawde ?? redface whee heart dziekooje 4laugh *przytuuuuuuuul ogromniasty dla ciebie* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:48 pm
Ozzwald a mi bylo cieplo... marynarka zrobila swoje... blaugh farciashu :> czego nie mozna powiedzieć o mojej cienioostkiej bialej bloozeczce z nieco glebokim dekoldem dekoldem sweatdrop .. argh... taka jest ładniusia heart .. tak mi sie podoba 4laugh ..ale straaashnie w niem ziiimno crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:48 pm
]Goth bless[ No.. nareszcie photobucket dziala... AKI!!! WYZYWAM CIE!!! scream  Czesc Lethi ^_^ Slodko wygladasz z ta opaska 4laugh heart 3nodding men, dobry ten art. ale aki jest offline..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:49 pm
[ Kaku ] ]Goth bless[ No.. nareszcie photobucket dziala... AKI!!! WYZYWAM CIE!!! scream  Czesc Lethi ^_^ Slodko wygladasz z ta opaska 4laugh heart 3nodding men, dobry ten art. ale aki jest offline.. Wedlug mojego kompa - Ty tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:50 pm
dobra ide wypoczac bo jutro znowu trzeba rano wstac.... drogie panie... snijcie o mnie... narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:50 pm
Ozzwald dobra ide wypoczac bo jutro znowu trzeba rano wstac.... drogie panie... snijcie o mnie... narazie hm.. snic o tobie ??? a potem bede tak rozkojasona ze matoorki nie zdam :> branoć wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:51 pm
]Goth bless[ [ Kaku ] ]Goth bless[ No.. nareszcie photobucket dziala... AKI!!! WYZYWAM CIE!!! scream  Czesc Lethi ^_^ Slodko wygladasz z ta opaska 4laugh heart 3nodding men, dobry ten art. ale aki jest offline.. Wedlug mojego kompa - Ty tez xd mhm, to taki glitch gaii. zerknij w profil, tam status jest na bierzaco, bo na pasku widnieje, ze zawsze jest sie unplugged.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:52 pm
Ozzwald dobra ide wypoczac bo jutro znowu trzeba rano wstac.... drogie panie... snijcie o mnie... narazie napewno bede snic o naszym namiociQ heart redface dobranoc wink *cmokasek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:52 pm
[ Kaku ] ]Goth bless[ [ Kaku ] ]Goth bless[ No.. nareszcie photobucket dziala... AKI!!! WYZYWAM CIE!!! scream  Czesc Lethi ^_^ Slodko wygladasz z ta opaska 4laugh heart 3nodding men, dobry ten art. ale aki jest offline.. Wedlug mojego kompa - Ty tez xd mhm, to taki glitch gaii. zerknij w profil, tam status jest na bierzaco, bo na pasku widnieje, ze zawsze jest sie unplugged. Ah, no chyba ze tak.. no trudno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:55 pm
jak to sie mowi, 'biedna rzecz'.
ide spac, Czeka mnie jutro 3 arkuszowy los, podobnie jak Ozza.
bye.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:55 pm
statusy nie dzialaja tylko w gildiach- mozecie je sprawdzic na innych topikach albo na liscie przyjaciol blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:56 pm
[ Kaku ] jak to sie mowi, 'biedna rzecz'. ide spac, Czeka mnie jutro 3 arkuszowy los, podobnie jak Ozza. bye. i jak mnie xp .. i ja tesh jush zmykam.. czas na Angielski !!! :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|