|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:39 pm
Ozzwald powiem ci ze na poprawe w styczniu prorokuje Ludzi bezdomnych... a wkurza mnie to ze jutro prawie do 17 bede siedziec w szkole... gonk hm.. mozliwe wink .. albo znowu Zydoow wcisna blaugh do 17 ?? O_o .. ja zaczynam matoorke o 9
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:39 pm
Lethiel Ozzwald Lethiel nio witaj 4laugh *przytuuuuuul ogromniasty* wink i jak matoorka ?? blaugh .. moim zdaniem nie było tak zle wink ja mialem przeczucie ze bedzie potop i cos o nim przeczytalem.. nawet jestem zadowolony z tego co napisalem pytanie czy wstrzelilem sie w klucz... heh.. ja wybrałam dokladnie odwrotnie xd .. kordian z nieboską .. i pooźniej ocalony z 25 latkiem wink 3nodding a wczoraj wieczorem przeczytalam cokolwiek przed snem.. streszczenie potopu xd .. kreacje żydoow... obooz... i bohatera romantycznego O_o jak to zobaczylam na matooshe to miałam fajnego shocka xd xd xd ... ah .. ta kobieca intuicja wink xd whee hmm....to gratulacje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:40 pm
*przychodzi z wedka i kubelkiem ryb i smieci* *odklada wedke do swojego koszyka z rupieciami* ryby sa je%@&e ale.. _ _" przezyje.. ewentualnie przezyje
oki spadam lulac smile
ciao ferjana *wyczlapuje z gildii pingiwnami, szumiac trawa i bawiac sie kubelkiem z rybami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:40 pm
Ozzwald agut Ozzwald od kiedy glowa nie jest moim gluwnym osrodkiem myslenia, to tak ja np teraz mam ochote... wink ale nie ma cie ze mna... czesc Lethiel... Na co?? redface Zawsze jeszcze mamy gaie wink heart na osobnika plci zenskiej... to chyba trzeba cos z tym zrobic redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:41 pm
komu zrobić avka w GACq? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut hmm....to gratulacje biggrin heheh... gratolować to mi mozesz tylko intuicji xd ... a jak mi poszlo to zobaczymy ninja ... moze nie rozpoznaja ze to byla super mega sciema 4laugh heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald powiem ci ze na poprawe w styczniu prorokuje Ludzi bezdomnych... a wkurza mnie to ze jutro prawie do 17 bede siedziec w szkole... gonk hm.. mozliwe wink .. albo znowu Zydoow wcisna blaugh do 17 ?? O_o .. ja zaczynam matoorke o 9 ja tez... ale pisze 3 arkusze.... Arkusz I (poziom podstawowy) 120 min 9.00 Arkusz II (poziom rozszerzony) 70 min 12.15 Arkusz III (poziom rozszerzony) 110 min 14.40
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:42 pm
agut Ozzwald agut Ozzwald od kiedy glowa nie jest moim gluwnym osrodkiem myslenia, to tak ja np teraz mam ochote... wink ale nie ma cie ze mna... czesc Lethiel... Na co?? redface Zawsze jeszcze mamy gaie wink heart na osobnika plci zenskiej... to chyba trzeba cos z tym zrobic redface sadze ze tak... ale potrzebuje pomocy... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *przychodzi z wedka i kubelkiem ryb i smieci* *odklada wedke do swojego koszyka z rupieciami* ryby sa je%@&e ale.. _ _" przezyje.. ewentualnie przezyje oki spadam lulac smile ciao ferjana *wyczlapuje z gildii pingiwnami, szumiac trawa i bawiac sie kubelkiem z rybami* witaj Mciu 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *przychodzi z wedka i kubelkiem ryb i smieci* *odklada wedke do swojego koszyka z rupieciami* ryby sa je%@&e ale.. _ _" przezyje.. ewentualnie przezyje oki spadam lulac smile ciao ferjana *wyczlapuje z gildii pingiwnami, szumiac trawa i bawiac sie kubelkiem z rybami* dobranoc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:43 pm
Kitty ShadowCat komu zrobić avka w GACq? wink hmmm? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel agut hmm....to gratulacje biggrin heheh... gratolować to mi mozesz tylko intuicji xd ... a jak mi poszlo to zobaczymy ninja ... moze nie rozpoznaja ze to byla super mega sciema 4laugh heart xd na egzaminach zawsze trzeba miec duzo szczescia i lac wode jak sie da biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald agut Ozzwald agut Ozzwald od kiedy glowa nie jest moim gluwnym osrodkiem myslenia, to tak ja np teraz mam ochote... wink ale nie ma cie ze mna... czesc Lethiel... Na co?? redface Zawsze jeszcze mamy gaie wink heart na osobnika plci zenskiej... to chyba trzeba cos z tym zrobic redface sadze ze tak... ale potrzebuje pomocy... redface pomoge wpycha ja na jego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ozzwald powiem ci ze na poprawe w styczniu prorokuje Ludzi bezdomnych... a wkurza mnie to ze jutro prawie do 17 bede siedziec w szkole... gonk hm.. mozliwe wink .. albo znowu Zydoow wcisna blaugh do 17 ?? O_o .. ja zaczynam matoorke o 9 ja tez... ale pisze 3 arkusze.... Arkusz I (poziom podstawowy) 120 min 9.00 Arkusz II (poziom rozszerzony) 70 min 12.15 Arkusz III (poziom rozszerzony) 110 min 14.40 O_o ... s**t !! .. ja tez gonk nie wiedziałam ze to bedzie tyle trwało !!! gonk crying trzymaja nas w cholernie zimnej sali gimnastycznej stare .. ledwo wysiedziałam polski O_o .. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat komu zrobić avka w GACq? wink hmmm? wink chetnych brak... chyba... ale jak chcesz to mi mozesz cos zrobic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|