|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:22 pm
zykam do lozeczka milej nocki wszystkim papapapa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut oki...oki....dzieki za przypomnienie razz wsluchaj sie w moj glos... nie licz cytatow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty, mala rada dla Ciebie blaugh : O wiele szybciej uzyskasz pomoc konkretnie opisujac problem niz placzac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald agut Nie przejmuj sie to sa tylko tereny harcerstwa razz Ale nikt sie nie czepia, zawsze tam "zakrapiane" ogniska robilismy xd wink tak, ale ja nie jestem harcerzem... a jak by mnie przezyli to by juz nie bylo zakrapianych ognisk... ja tez nie jestem harcerka biggrin Mowie Ci ze to sa ogolnie dostepne tereny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Omega Sun Kitty ShadowCat Omi crying łer ar ju crying jestem Na klawiaturce masz taki magiczny guziczek "Print screen" wcisnij go wink Teraz otworz painta i wklej ekran, teraz wytnij avatarka i nacisnij kopiuj, otworz painta jeszcze raz, albo kliknij "nowy" i wklej go tam, zapisz avatarka, zaladuj to na serwer i gotowe wink aha, zapomnialama wspomniec ze photobucket nie dziala chwilowo xp no wlasnie !!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:23 pm
Nightmaree zykam do lozeczka milej nocki wszystkim papapapa wink papatki:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:24 pm
Ozzwald agut oki...oki....dzieki za przypomnienie razz wsluchaj sie w moj glos... nie licz cytatow juz sie wsluchalam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:24 pm
agut Ozzwald agut Nie przejmuj sie to sa tylko tereny harcerstwa razz Ale nikt sie nie czepia, zawsze tam "zakrapiane" ogniska robilismy xd wink tak, ale ja nie jestem harcerzem... a jak by mnie przezyli to by juz nie bylo zakrapianych ognisk... ja tez nie jestem harcerka biggrin Mowie Ci ze to sa ogolnie dostepne tereny biggrin no to wporzo.. pakuje juz plecak... kiedy jedziemy..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:25 pm
]Goth bless[ *rozglada sie za Aki* ninja ninja *siedzi w swojej szafie i nadsluchuje odglosow z zewnatrz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty, mala rada dla Ciebie blaugh : O wiele szybciej uzyskasz pomoc konkretnie opisujac problem niz placzac sweatdrop wybacz jej to ten wiek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty, mala rada dla Ciebie blaugh : O wiele szybciej uzyskasz pomoc konkretnie opisujac problem niz placzac sweatdrop dzinkooje... zrobiłam tak biggrin yey *biega po guildi szczęśliwa* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:26 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ *rozglada sie za Aki* ninja ninja *siedzi w swojej szafie i nadsluchuje odglosow z zewnatrz* *zolty chomik niucha noskiem szafe po czym zaczyna sie dusic i odchodzi z piskiem* xp ... chyba Cie wyczul xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:26 pm
BeeWolf_san Omega Sun Kitty, mala rada dla Ciebie blaugh : O wiele szybciej uzyskasz pomoc konkretnie opisujac problem niz placzac sweatdrop wybacz jej to ten wiek. ja etz jestem w takim wieku ze chodze tam gdzie mnie czlonek prowadzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|