|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:50 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *histeria* co mam zrobić... scream crying crying chce wam tego cholernego avka pokazać scream crying powie mi ktoś? crying zapomnij, niewarto. i tak go nikt nie doceni. (mnie sie nie pytaj, ja sie takimi rzeczami nie zajmuje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:50 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *histeria* co mam zrobić... scream crying crying chce wam tego cholernego avka pokazać scream crying powie mi ktoś? crying mam rozumieć że nikt mnie nie widzi? scream crying crying buuuu crying Omi ratooj crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:52 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *histeria* co mam zrobić... scream crying crying chce wam tego cholernego avka pokazać scream crying powie mi ktoś? crying mam rozumieć że nikt mnie nie widzi? scream crying crying buuuu crying Omi ratooj crying widzimy cie...ale chyba nikt nie wie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:53 pm
agut Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *histeria* co mam zrobić... scream crying crying chce wam tego cholernego avka pokazać scream crying powie mi ktoś? crying mam rozumieć że nikt mnie nie widzi? scream crying crying buuuu crying Omi ratooj crying widzimy cie...ale chyba nikt nie wie sad Omi crying łer ar ju crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:53 pm
*tak w ogole to duszyczka miho wyciaga jej cialo za drzwi i idzie sie pouczyc* (jakby to kogos cos obchodzilo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:57 pm
uh...Gaia to umie mi robic nadzije...........znowu bylo " eek ! " .......i dupa stare nic
*idzie zrobic sobie herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:59 pm
agut Ozzwald agut Ozzwald agut hmm...coz za propozycja...a co bedziemy robic?? sweatdrop moze porozmawiac... poznac sie blizejmoge ci pomuc z biologia.. na koniec licka mialem 5 biggrin hmm....dobra mozemy sie pouczyc blaugh a gdzie mieszkasz?? w Warszawie... ale bilet moge ci sfinansowac.. nocleg i cala reszte tez ci zalatwie... spoko biggrin To kiedy sie umawiamy panie nauczycielu?? xd blaugh ja po 9 maja jestem wolny od czegokolwiek i bede mial czas na ciebie... wiec jak chcesz... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:00 pm
ku*wa....nawet cukru w tym domu nie ma stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:00 pm
Akiko Tamashii uh...Gaia to umie mi robic nadzije...........znowu bylo " eek ! " .......i dupa stare nic *idzie zrobic sobie herbatke* a ja nie dostałam nic od miesiąca.... o co chodzi z tym zasranym Gackiem crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:02 pm
Ozzwald agut Ozzwald agut Ozzwald agut hmm...coz za propozycja...a co bedziemy robic?? sweatdrop moze porozmawiac... poznac sie blizejmoge ci pomuc z biologia.. na koniec licka mialem 5 biggrin hmm....dobra mozemy sie pouczyc blaugh a gdzie mieszkasz?? w Warszawie... ale bilet moge ci sfinansowac.. nocleg i cala reszte tez ci zalatwie... spoko biggrin To kiedy sie umawiamy panie nauczycielu?? xd blaugh ja po 9 maja jestem wolny od czegokolwiek i bede mial czas na ciebie... wiec jak chcesz... biggrin hmm....ale ja jeszcze musze pozaliczac troche w szkole... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:03 pm
agut hmm....ale ja jeszcze musze pozaliczac troche w szkole... sad hm.. nie mow ze mam czekac az bedziesz miec wakacje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:08 pm
Ozzwald agut hmm....ale ja jeszcze musze pozaliczac troche w szkole... sad hm.. nie mow ze mam czekac az bedziesz miec wakacje... nie razz Ale teraz mam pelno zalicania razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 1:11 pm
agut Ozzwald agut hmm....ale ja jeszcze musze pozaliczac troche w szkole... sad hm.. nie mow ze mam czekac az bedziesz miec wakacje... nie razz Ale teraz mam pelno zalicania razz w sumie to ja moge do ciebie przyjechac jak mnie przenocujesz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|