|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:41 pm
]Goth bless[ stressed Ty... Ty... *znika i blyskawicznie pojawia sie za nia. Zaklada jej nelsona mocno przytrzymujac* I co? Bedziesz juz grzeczna? Widzisz co juz narobilas przez te swoje nerwy? scream stressed miala byc chyba jakas prezentacja, a nie zabawy? a pomyslec, ze to wlasnie dwoje najzdolniejszych artystow na naszej gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:42 pm
]Goth bless[ stressed Ty... Ty... *znika i blyskawicznie pojawia sie za nia. Zaklada jej nelsona mocno przytrzymujac* I co? Bedziesz juz grzeczna? Widzisz co juz narobilas przez te swoje nerwy? scream stressed i kto tu sie denerwuje?! *probuje sie wyrwac* domokun *gryzie go w reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:43 pm
=Kiryo= Miho_14 =Kiryo= Miho_14 hejka *robi unik przed nozem aki ktory akurat przelecial w poblizu, drugim dostaje w...troche powyzej zeber. pada na podloge* *podchodzi i delikatnie wyciaga noz* biggrin a blee.... bylam ognia... xp ... *duch oposzcza jej cialo* nie ma tak dobrze razz *lapie ducha i exzorcyzmem wprowadza do ciala* *duszyczka sie wyrywa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:43 pm
Macie ktos pozyczyc 2,2 k (2200) :3 ?? chcem se czapeczke kupic ale cena mnie zalatwila razz Oddam jak bede mial :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:45 pm
*histeria* co mam zrobić... scream crying crying chce wam tego cholernego avka pokazać scream crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 =Kiryo= Miho_14 =Kiryo= Miho_14 hejka *robi unik przed nozem aki ktory akurat przelecial w poblizu, drugim dostaje w...troche powyzej zeber. pada na podloge* *podchodzi i delikatnie wyciaga noz* biggrin a blee.... bylam ognia... xp ... *duch oposzcza jej cialo* nie ma tak dobrze razz *lapie ducha i exzorcyzmem wprowadza do ciala* *duszyczka sie wyrywa* o nie droga pani, za wczesnie na takie wygody *lapie dusze i wrzuca do ciala*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok. dziex xp *dzuszyczka zabiera cialo miho i ciagnie po podlodze do drzwi zostawiajak smuuuge krwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:47 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ stressed Ty... Ty... *znika i blyskawicznie pojawia sie za nia. Zaklada jej nelsona mocno przytrzymujac* I co? Bedziesz juz grzeczna? Widzisz co juz narobilas przez te swoje nerwy? scream stressed i kto tu sie denerwuje?! *probuje sie wyrwac* domokun *gryzie go w reke* Auc! *puszcza ja i odskakuje. Rzuca w nia baczkiem z ktorego wyskakuje maly zolty chomik* Super-Sonic! Wybieram Cie! Tranformacja!!! KYAAAAA!!!! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:48 pm
=Kiryo= o nie droga pani, za wczesnie na takie wygody *lapie dusze i wrzuca do ciala* uwazaj na ilosc cytatow (max 5)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *histeria* co mam zrobić... scream crying crying chce wam tego cholernego avka pokazać scream crying powie mi ktoś? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Widze ze sponsorstwo dawno wyginelo XD T.T Ide ryby lowic i zjesc jakas opone XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:49 pm
=Kiryo= Widze ze sponsorstwo dawno wyginelo XD T.T Ide ryby lowic i zjesc jakas opone XD eme a tak w ogole to jaka czapeczke chcesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:49 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ stressed Ty... Ty... *znika i blyskawicznie pojawia sie za nia. Zaklada jej nelsona mocno przytrzymujac* I co? Bedziesz juz grzeczna? Widzisz co juz narobilas przez te swoje nerwy? scream stressed i kto tu sie denerwuje?! *probuje sie wyrwac* domokun *gryzie go w reke* Auc! *puszcza ja i odskakuje. Rzuca w nia baczkiem z ktorego wyskakuje maly zolty chomik* Super-Sonic! Wybieram Cie! Tranformacja!!! KYAAAAA!!!! scream domokun eek ..............O_o ................. gonk *chowa sie pod stol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|