|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:33 pm
Ozzwald agut Ozzwald agut hmm...coz za propozycja...a co bedziemy robic?? sweatdrop moze porozmawiac... poznac sie blizejmoge ci pomuc z biologia.. na koniec licka mialem 5 biggrin hmm....dobra mozemy sie pouczyc blaugh a gdzie mieszkasz?? w Warszawie... ale bilet moge ci sfinansowac.. nocleg i cala reszte tez ci zalatwie... spoko biggrin To kiedy sie umawiamy panie nauczycielu?? xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:34 pm
hejka *robi unik przed nozem aki ktory akurat przelecial w poblizu, drugim dostaje w...troche powyzej zeber. pada na podloge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel nie widze zadnych sigow, czy tylko ja mam ten problem? tez mi sie nie wyswietlaja... ale sadze ze to jest chwilowe... tylko pytanie jak dlugo ta chwila bedzie trac dobra ide jesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka* *dostaje w glowe i pada na ziemie zabity* xp dobic! *rzuca donica* gonk eek *odsuwa sie w ostatnim momencie* ... stressed Tyyy.... Tyyy Obledna ladacznico! scream domokun cos ty powiedzial!? *wyjmuje noze z torby i rzuca* domokun eek *robi uniki a'la matrix* To Ty jestes zboczona i rysujesz jakies brazowe penisy! gonk i nie rzucaj we mnie niczym!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:35 pm
Ozzwald racqel nie widze zadnych sigow, czy tylko ja mam ten problem? tez mi sie nie wyswietlaja... ale sadze ze to jest chwilowe... tylko pytanie jak dlugo ta chwila bedzie trac dobra ide jesc... smacznego smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii racqel nie widze zadnych sigow, czy tylko ja mam ten problem? nie razz ok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 hejka *robi unik przed nozem aki ktory akurat przelecial w poblizu, drugim dostaje w...troche powyzej zeber. pada na podloge* *podchodzi i delikatnie wyciaga noz* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:36 pm
Omega Sun Kitty ShadowCat O.o. *ociera łezki...* jejq Omi- ty to pocieshysh człowieka... GAC mi działa... jupi heart blaugh whee biggrin xd wink heart xd trzeba bylo zapytac zamiast plakac wink zrobiłam avka, zapisałam, ale nie moge go zkopiować i wam pokazać sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:37 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka* *dostaje w glowe i pada na ziemie zabity* xp dobic! *rzuca donica* gonk eek *odsuwa sie w ostatnim momencie* ... stressed Tyyy.... Tyyy Obledna ladacznico! scream domokun cos ty powiedzial!? *wyjmuje noze z torby i rzuca* domokun eek *robi uniki a'la matrix* To Ty jestes zboczona i rysujesz jakies brazowe penisy! gonk i nie rzucaj we mnie niczym!!! scream nyaaaaaaa domokun *rzuca sie na niego z pazurami* pocharatam ci ta gebusie! glodnemu chleb na mysli! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:39 pm
=Kiryo= Miho_14 hejka *robi unik przed nozem aki ktory akurat przelecial w poblizu, drugim dostaje w...troche powyzej zeber. pada na podloge* *podchodzi i delikatnie wyciaga noz* biggrin a blee.... bylam ognia... xp ... *duch oposzcza jej cialo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:39 pm
Miho_14 =Kiryo= Miho_14 hejka *robi unik przed nozem aki ktory akurat przelecial w poblizu, drugim dostaje w...troche powyzej zeber. pada na podloge* *podchodzi i delikatnie wyciaga noz* biggrin a blee.... bylam ognia... xp ... *duch oposzcza jej cialo* buu....to teraz bedziesz zombi.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:40 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka* *dostaje w glowe i pada na ziemie zabity* xp dobic! *rzuca donica* gonk eek *odsuwa sie w ostatnim momencie* ... stressed Tyyy.... Tyyy Obledna ladacznico! scream domokun cos ty powiedzial!? *wyjmuje noze z torby i rzuca* domokun eek *robi uniki a'la matrix* To Ty jestes zboczona i rysujesz jakies brazowe penisy! gonk i nie rzucaj we mnie niczym!!! scream nyaaaaaaa domokun *rzuca sie na niego z pazurami* pocharatam ci ta gebusie! glodnemu chleb na mysli! xp stressed Ty... Ty... *znika i blyskawicznie pojawia sie za nia. Zaklada jej nelsona mocno przytrzymujac* I co? Bedziesz juz grzeczna? Widzisz co juz narobilas przez te swoje nerwy? scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:41 pm
Miho_14 =Kiryo= Miho_14 hejka *robi unik przed nozem aki ktory akurat przelecial w poblizu, drugim dostaje w...troche powyzej zeber. pada na podloge* *podchodzi i delikatnie wyciaga noz* biggrin a blee.... bylam ognia... xp ... *duch oposzcza jej cialo* nie ma tak dobrze razz *lapie ducha i exzorcyzmem wprowadza do ciala*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|