|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:27 pm
]Goth bless[ Ocenicie moja ostatnia pracke? wink heart pomyslimy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:27 pm
Ozzwald agut Ozzwald ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji* Ale ja chcialem tylko buzi w ramach przeprosin sweatdrop 3nodding heart a moze chcesz do buzi..? Heh....ty to tylko o jednym myslisz razz ZboQ jeden xd jakis moral..? moze wpadniesz do mnie ? hmm...coz za propozycja...a co bedziemy robic?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:28 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka* *dostaje w glowe i pada na ziemie zabity* xp dobic! *rzuca donica* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:29 pm
agut hmm...coz za propozycja...a co bedziemy robic?? sweatdrop moze porozmawiac... poznac sie blizejmoge ci pomuc z biologia.. na koniec licka mialem 5 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:30 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka* *dostaje w glowe i pada na ziemie zabity* xp dobic! *rzuca donica* gonk eek *odsuwa sie w ostatnim momencie* ... stressed Tyyy.... Tyyy Obledna ladacznico! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:30 pm
agut ]Goth bless[ Ocenicie moja ostatnia pracke? wink heart hmm...coz za propozycja...a co bedziemy robic?? sweatdrop heh. manipulacja, heheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:31 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka* *dostaje w glowe i pada na ziemie zabity* xp dobic! *rzuca donica* gonk *patrzy na Gotha i widzi jak z niego powietrze schodzi* aki szybko lap za wentyl blaugh dobra ide bo jakies zle wee mnie wstapilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii ]Goth bless[ *wstaje i otrzepuje ubrania* ...Zwracalem Ci moze uwage, ze twoj domo w sigu ma penisa? domokun xp ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka* lo rany..... wy ich nazywacie zbolami? zboczone to bylo to co dzisiaj ogladalismy na bioligii.... i ochydne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka* *dostaje w glowe i pada na ziemie zabity* xp dobic! *rzuca donica* gonk eek *odsuwa sie w ostatnim momencie* ... stressed Tyyy.... Tyyy Obledna ladacznico! scream domokun cos ty powiedzial!? *wyjmuje noze z torby i rzuca* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:32 pm
Ozzwald agut hmm...coz za propozycja...a co bedziemy robic?? sweatdrop moze porozmawiac... poznac sie blizejmoge ci pomuc z biologia.. na koniec licka mialem 5 biggrin hmm....dobra mozemy sie pouczyc blaugh a gdzie mieszkasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie widze zadnych sigow, czy tylko ja mam ten problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Ozzwald agut hmm...coz za propozycja...a co bedziemy robic?? sweatdrop moze porozmawiac... poznac sie blizejmoge ci pomuc z biologia.. na koniec licka mialem 5 biggrin hmm....dobra mozemy sie pouczyc blaugh a gdzie mieszkasz?? w Warszawie... ale bilet moge ci sfinansowac.. nocleg i cala reszte tez ci zalatwie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:33 pm