|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:22 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji* Ale ja chcialem tylko buzi w ramach przeprosin sweatdrop 3nodding heart laaaaaa gonk crying crying buuuuu *przytula sie do niego* gomeeee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:22 pm
Baliaur dobra papatajus mykam.. a jutro spr z matmy gonk i z Julka sie zobacze dopiero w sobote crying paaa papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:23 pm
Baliaur dobra papatajus mykam.. a jutro spr z matmy gonk i z Julka sie zobacze dopiero w sobote crying paaa no hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat O.o. *ociera łezki...* jejq Omi- ty to pocieshysh człowieka... GAC mi działa... jupi heart blaugh whee biggrin xd wink heart xd trzeba bylo zapytac zamiast plakac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ozzwald BeeWolf_san no niepłacz Kotq przecież to nic nieznaczy przytula a młotek był gumowy:* tak to prawda.. on ma wszystko gumowe tam u siebie... gumowe owce, kobiety i inne eek gonk Ale gumowe ... ah ;( ... ide pa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji* Ale ja chcialem tylko buzi w ramach przeprosin sweatdrop 3nodding heart laaaaaa gonk crying crying buuuuu *przytula sie do niego* gomeeee crying *wstaje i otrzepuje ubrania* ...Zwracalem Ci moze uwage, ze twoj domo w sigu ma penisa? domokun xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:24 pm
agut Ozzwald ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji* Ale ja chcialem tylko buzi w ramach przeprosin sweatdrop 3nodding heart a moze chcesz do buzi..? Heh....ty to tylko o jednym myslisz razz ZboQ jeden xd jakis moral..? moze wpadniesz do mnie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:24 pm
BeeWolf_san Omega Sun Ozzwald BeeWolf_san no niepłacz Kotq przecież to nic nieznaczy przytula a młotek był gumowy:* tak to prawda.. on ma wszystko gumowe tam u siebie... gumowe owce, kobiety i inne eek gonk Ale gumowe ... ah ;( ... ide pa. milcz bo gumą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:25 pm
by ktos chcial na bass'ken polowic, to wskakujcie na Polacy-Rodacy (czy cos kolo tego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Omega Sun Ozzwald BeeWolf_san no niepłacz Kotq przecież to nic nieznaczy przytula a młotek był gumowy:* tak to prawda.. on ma wszystko gumowe tam u siebie... gumowe owce, kobiety i inne eek gonk Ale gumowe ... ah ;( ... ide pa. milcz bo gumą ach te klasyczne biale palki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ocenicie moja ostatnia pracke? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:26 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji* Ale ja chcialem tylko buzi w ramach przeprosin sweatdrop 3nodding heart laaaaaa gonk crying crying buuuuu *przytula sie do niego* gomeeee crying *wstaje i otrzepuje ubrania* ...Zwracalem Ci moze uwage, ze twoj domo w sigu ma penisa? domokun xp ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel ach te klasyczne biale palki... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Omega Sun Ozzwald BeeWolf_san no niepłacz Kotq przecież to nic nieznaczy przytula a młotek był gumowy:* tak to prawda.. on ma wszystko gumowe tam u siebie... gumowe owce, kobiety i inne eek gonk Ale gumowe ... ah ;( ... ide pa. milcz bo gumą milcz bo guma i ciasne drzwi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:27 pm
Akiko Tamashii ty zbolu gonk domokun *kopie go z glana w kostke i rzuca na niego krzeslo ktore bylo pod reka* *dostaje w glowe i pada na ziemie zabity* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|