|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:17 pm
Nightmaree Neilameane Ej no?! Kitty przestan plakac i powiedz o co chodzi, a reszta czy kots z naszych jest na rybach?! basen pokoj "nowy pokoj" xd znaczy Bass'ken, czy tamten taki sztuczny basenowaty zbiornik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:17 pm
...dobra - ja lecę Panowie i Panie ...trzymajcie się ...Sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:18 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san a ja wale sie cierzkim nazedziem po głowie. przestan crying no niepłacz Kotq przecież to nic nieznaczy przytula a młotek był gumowy:* tak to prawda.. on ma wszystko gumowe tam u siebie... gumowe owce, kobiety i inne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:18 pm
O.o. *ociera łezki...* jejq Omi- ty to pocieshysh człowieka... GAC mi działa... jupi heart blaugh whee biggrin xd wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:19 pm
Neilameane Nightmaree Neilameane Ej no?! Kitty przestan plakac i powiedz o co chodzi, a reszta czy kots z naszych jest na rybach?! basen pokoj "nowy pokoj" xd znaczy Bass'ken, czy tamten taki sztuczny basenowaty zbiornik?
Durem Reclamation Facility
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...dobra - ja lecę Panowie i Panie ...trzymajcie się ...Sayonara ... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Neilameane Nightmaree Neilameane Ej no?! Kitty przestan plakac i powiedz o co chodzi, a reszta czy kots z naszych jest na rybach?! basen pokoj "nowy pokoj" xd znaczy Bass'ken, czy tamten taki sztuczny basenowaty zbiornik?
Durem Reclamation Facility Aaaaaha....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:20 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji* Ale ja chcialem tylko buzi w ramach przeprosin sweatdrop 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:20 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san a ja wale sie cierzkim nazedziem po głowie. przestan crying no niepłacz Kotq przecież to nic nieznaczy przytula a młotek był gumowy:* ale glowka Cie rozboli sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:21 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji* Ale ja chcialem tylko buzi w ramach przeprosin sweatdrop 3nodding heart a moze chcesz do buzi..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra papatajus mykam..
a jutro spr z matmy gonk
i z Julka sie zobacze dopiero w sobote crying
paaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san a ja wale sie cierzkim nazedziem po głowie. przestan crying no niepłacz Kotq przecież to nic nieznaczy przytula a młotek był gumowy:* ale glowka Cie rozboli sad już mie peka w szfach głowa, od trego co sie dzieje ... wykapie sie o :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san no niepłacz Kotq przecież to nic nieznaczy przytula a młotek był gumowy:* tak to prawda.. on ma wszystko gumowe tam u siebie... gumowe owce, kobiety i inne eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:22 pm
Ozzwald ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji* Ale ja chcialem tylko buzi w ramach przeprosin sweatdrop 3nodding heart a moze chcesz do buzi..? Heh....ty to tylko o jednym myslisz razz ZboQ jeden xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:22 pm
Ozzwald ]Goth bless[ Akiko Tamashii ]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji* Ale ja chcialem tylko buzi w ramach przeprosin sweatdrop 3nodding heart a moze chcesz do buzi..? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|