|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:12 pm
BeeWolf_san a ja wale sie cierzkim nazedziem po głowie. ...powodzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:13 pm
Kitty ShadowCat *jebut* crying crying crying buu buuuu *wali pięściami w podłoge* crying buuu kliktrochu za prostu.. ale mi sie taki podoba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kiart z jakiego creatora korzystacie ...?? dajcie linka ... bo ja znalazlem tylko jakiegos co byl odswierzany ostatnio 6.12.2004 xd Linki sa w poradniku Omegi - korzystajcie z niego ludzie - jest naprawde doskonale napisany 3nodding :heart stare ja stamtąd ściągałam 2 i mi nie działają... xp trzeba wypakowac i dziala tylko ze na kompie blaugh Czesc Kociaczku 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat &*%@$#! scream a buuuu crying crying to nam nic nie mowi... ...eh ...jak ja to lubię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:14 pm
Ej no?! Kitty przestan plakac i powiedz o co chodzi, a reszta czy kots z naszych jest na rybach?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Ej no?! Kitty przestan plakac i powiedz o co chodzi, a reszta czy kots z naszych jest na rybach?! basen pokoj "nowy pokoj" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:15 pm
Neilameane Ej no?! Kitty przestan plakac i powiedz o co chodzi, a reszta czy kots z naszych jest na rybach?! ona nigdy nie mowi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san a ja wale sie cierzkim nazedziem po głowie. przestan crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat agut quote="Kitty ShadowCat"]*jebut* crying crying crying buu buuuu *wali pięściami w podłoge* crying buuu co sie stalo??*przytula i probuje pocieszyc* &*%@$#! scream a buuuu crying crying Ej nio nie bij piescia w podloge bo sobie krzywde zrobisz!!Lepiej powiedz co sie stalo!!*przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:16 pm
Omega Sun BeeWolf_san a ja wale sie cierzkim nazedziem po głowie. przestan crying no niepłacz Kotq przecież to nic nieznaczy przytula a młotek był gumowy:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:17 pm
]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* przynosi maske tlenowa i te dwa zelazka. REANIMACJA xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Czesc Kociaczku 3nodding heart redface czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ *czeka na poca... na sztuczne oddychanie* gonk buuuuuuu crying niech se przypomne lekcje PO [ 2 wdechy i 15 uciskow] crying *przystepuje do reanimacji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|