|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:07 pm
Kitty ShadowCat *jebut* crying crying crying buu buuuu *wali pięściami w podłoge* crying buuu co jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:08 pm
]Goth bless[ Akiko Tamashii Baliaur Akiko Tamashii nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! scream crying gonk crying mialam prezencik...........a w nim........... Emperor's Beard gonk crying ja chce demoniczne skrzydelka na glowe!!!!!!!!!! gonk crying *siada w koncie i ryczy* sad ja ostanio w ogole prezentow nie dostaje.. no i?? razz uzbierash nie martw sie *glasq glasq* gonk crying laaaaaaaaaaa!!!!!!!!! crying *rzuca wszystkim co ma pod reka* *dostaje w oko gumowa kaczuszka* stressed Ala.... *lezy niezywy* xp gonk *czolga sie do niego* cieniuuuuuuu crying *wali go piescia w piers* zyyyyyyyj! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ozzwald racqel hej robaczki ! jak tam wesola kompania?! Goth > mam juz kasiore, tylko czy ty masz pomysl na rys? eek robaczki? czesc... noooo, nie czujesz sie czasami jak dzdzownica na deszczu, albo z deszczu pod rynne? wink w sumie... to nie... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kiart z jakiego creatora korzystacie ...?? dajcie linka ... bo ja znalazlem tylko jakiegos co byl odswierzany ostatnio 6.12.2004 xd Linki sa w poradniku Omegi - korzystajcie z niego ludzie - jest naprawde doskonale napisany 3nodding :heart stare ja stamtąd ściągałam 2 i mi nie działają... xp trzeba wypakowac i dziala tylko ze na kompie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:09 pm
]Goth bless[ Kitty ShadowCat *jebut* crying crying crying buu buuuu *wali pięściami w podłoge* crying buuu co jest? *rzuca w niego kotem* scream crying crying crying *dalej wali w podłogę* scream crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *jebut* crying crying crying buu buuuu *wali pięściami w podłoge* crying buuu co sie stalo??*przytula i probuje pocieszyc*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*tanczy i nuci* unies swa twarz i obetrzyj juz łzy...duzo jest gwiazd wiec je opisz mi...wiem jak jest ich wiele i ze mienia sie...gdy jestes blisko mnie... heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...Ave ...ja dosłownie na pare minut
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kitty ShadowCat *jebut* crying crying crying buu buuuu *wali pięściami w podłoge* crying buuu co jest? *rzuca w niego kotem* scream crying crying crying *dalej wali w podłogę* scream crying crying nie bij w podloge piescia... ja walilem po scianach, dalej mi sie zdarza i jak do tej pory dwu krotnie mi kosc pekla....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *jebut* crying crying crying buu buuuu *wali pięściami w podłoge* crying buuu co sie stalo? (a nawiasem, czy ktos z naszych jest jeszcze na rybkach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:10 pm
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kitty ShadowCat *jebut* crying crying crying buu buuuu *wali pięściami w podłoge* crying buuu co jest? *rzuca w niego kotem* scream crying crying crying *dalej wali w podłogę* scream crying crying O.o masz zespol napiecia przedmiesiaczkowego czy jak?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:10 pm
a ja wale sie cierzkim nazedziem po głowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:11 pm
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Akiko Tamashii Baliaur Akiko Tamashii nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! scream crying gonk crying mialam prezencik...........a w nim........... Emperor's Beard gonk crying ja chce demoniczne skrzydelka na glowe!!!!!!!!!! gonk crying *siada w koncie i ryczy* sad ja ostanio w ogole prezentow nie dostaje.. no i?? razz uzbierash nie martw sie *glasq glasq* gonk crying laaaaaaaaaaa!!!!!!!!! crying *rzuca wszystkim co ma pod reka* *dostaje w oko gumowa kaczuszka* stressed Ala.... *lezy niezywy* xp gonk *czolga sie do niego* cieniuuuuuuu crying *wali go piescia w piers* zyyyyyyyj! gonk *czeka na poca... na sztuczne oddychanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:11 pm
agut quote="Kitty ShadowCat"]*jebut* crying crying crying buu buuuu *wali pięściami w podłoge* crying buuu co sie stalo??*przytula i probuje pocieszyc* &*%@$#! scream a buuuu crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:12 pm
Kitty ShadowCat &*%@$#! scream a buuuu crying crying to nam nic nie mowi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|