|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:01 pm
Akiko Tamashii nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! scream crying gonk crying mialam prezencik...........a w nim........... Emperor's Beard gonk crying ja chce demoniczne skrzydelka na glowe!!!!!!!!!! gonk crying *siada w koncie i ryczy* sad ja ostanio w ogole prezentow nie dostaje.. no i?? razz uzbierash nie martw sie *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:02 pm
Baliaur sweet_chii oczywiscie, ze moze byc nightmare z blond wlosam biggrin ale wole takie jakies pokitrane.. ktoore z tamtych sie ci najbardziej podobaja?? @Nightmaree mi tyz sie on bardzo podoba.. Aki ten 1 jest taki najbardziej hmm ulozony i najladniejshy ale ja wcale nie kce byc ulozona twisted no to wniosek z tego ze Ozzowi sie nudzi xp ten 4 tez jest fajny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:03 pm
hej robaczki ! jak tam wesola kompania?!
Goth > mam juz kasiore, tylko czy ty masz pomysl na rys?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:03 pm
Baliaur Akiko Tamashii nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! scream crying gonk crying mialam prezencik...........a w nim........... Emperor's Beard gonk crying ja chce demoniczne skrzydelka na glowe!!!!!!!!!! gonk crying *siada w koncie i ryczy* sad ja ostanio w ogole prezentow nie dostaje.. no i?? razz uzbierash nie martw sie *glasq glasq* gonk crying laaaaaaaaaaa!!!!!!!!! crying *rzuca wszystkim co ma pod reka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:04 pm
racqel hej robaczki ! jak tam wesola kompania?! Goth > mam juz kasiore, tylko czy ty masz pomysl na rys? eek robaczki? czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 h..e...ee....j *wpada zziajana* elo *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Narka All...
...Ja spadam ...^^
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
IIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! Rybcie mi chodza!!!!!!!!!!!! ^____________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:05 pm
racqel hej robaczki ! jak tam wesola kompania?! Goth > mam juz kasiore, tylko czy ty masz pomysl na rys? Myslalem ze Ty masz jakis zaplanowany schemat, ale jezeli nie to cos sie wymysli 3nodding Tylko musisz poczekac w kolejce (juz Cie wczesniej zapisalem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Miho_14 h..e...ee....j *wpada zziajana* Czesc motylku.. 3nodding heart Po namietnym stosunku, czy ktos Cie gonil? xd hahaha.... stare zartuj sobie ze mnie....taaak.... na siatkowce bylam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel hej robaczki ! jak tam wesola kompania?! Goth > mam juz kasiore, tylko czy ty masz pomysl na rys? eek robaczki? czesc... noooo, nie czujesz sie czasami jak dzdzownica na deszczu, albo z deszczu pod rynne? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:06 pm
Kiart Narka All... ...Ja spadam ...^^ blaugh papatki *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Baliaur Akiko Tamashii nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! scream crying gonk crying mialam prezencik...........a w nim........... Emperor's Beard gonk crying ja chce demoniczne skrzydelka na glowe!!!!!!!!!! gonk crying *siada w koncie i ryczy* sad ja ostanio w ogole prezentow nie dostaje.. no i?? razz uzbierash nie martw sie *glasq glasq* gonk crying laaaaaaaaaaa!!!!!!!!! crying *rzuca wszystkim co ma pod reka* *dostaje w oko gumowa kaczuszka* stressed Ala.... *lezy niezywy* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|