|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:55 am
Kiart z jakiego creatora korzystacie ...?? dajcie linka ... bo ja znalazlem tylko jakiegos co byl odswierzany ostatnio 6.12.2004 xd jak ten kreator dziala?? sweatdrop Wytlumaczy mi ktos?? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:55 am
Kiart z jakiego creatora korzystacie ...?? dajcie linka ... bo ja znalazlem tylko jakiegos co byl odswierzany ostatnio 6.12.2004 xd Linki sa w poradniku Omegi - korzystajcie z niego ludzie - jest naprawde doskonale napisany 3nodding :heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:56 am
Kitty ShadowCat Kiart z jakiego creatora korzystacie ...?? dajcie linka ... bo ja znalazlem tylko jakiegos co byl odswierzany ostatnio 6.12.2004 xd a mi się gac nie chce otwierać crying crying crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:56 am
Goth bless Zgadzam sie, pierwszy jest naprawde swietny whee 3nodding heart redface biggrin thx... ale czy zawsze swietnosc musi isc z cena?? gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:57 am
]Goth bless[ Kiart z jakiego creatora korzystacie ...?? dajcie linka ... bo ja znalazlem tylko jakiegos co byl odswierzany ostatnio 6.12.2004 xd Linki sa w poradniku Omegi - korzystajcie z niego ludzie - jest naprawde doskonale napisany 3nodding :heart stare ja stamtąd ściągałam 2 i mi nie działają... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:57 am
]Goth bless[ Kiart z jakiego creatora korzystacie ...?? dajcie linka ... bo ja znalazlem tylko jakiegos co byl odswierzany ostatnio 6.12.2004 xd Linki sa w poradniku Omegi - korzystajcie z niego ludzie - jest naprawde doskonale napisany 3nodding :heart eee ... kiedys go czytalem i nie znalazlem tam tego ... .. ale teraz chyba jeszcze raz tam zajrze ... razz Dzienki ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:58 am
Baliaur Goth bless Zgadzam sie, pierwszy jest naprawde swietny whee 3nodding heart redface biggrin thx... ale czy zawsze swietnosc musi isc z cena?? gonk sweatdrop Najczesciej tak... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
papa Chii
Kittys ja ci moge zrobic.. tylko sie nie przestrash bo bedzie ohydny razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h..e...ee....j *wpada zziajana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:59 am
Baliaur papa Chii Kittys ja ci moge zrobic.. tylko sie nie przestrash bo bedzie ohydny razz eek oki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! scream crying gonk crying mialam prezencik...........a w nim........... Emperor's Beard gonk crying ja chce demoniczne skrzydelka na glowe!!!!!!!!!! gonk crying *siada w koncie i ryczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 h..e...ee....j *wpada zziajana* Czesc motylku.. 3nodding heart Po namietnym stosunku, czy ktos Cie gonil? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:00 pm
]Goth bless[ Baliaur Goth bless Zgadzam sie, pierwszy jest naprawde swietny whee 3nodding heart redface biggrin thx... ale czy zawsze swietnosc musi isc z cena?? gonk sweatdrop Najczesciej tak... sweatdrop baka gaia sweatdrop najgorsze jest to ze na niektoore itemy po prstu nie uzbierac NIE DA... sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:00 pm
Miho_14 h..e...ee....j *wpada zziajana* czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 12:01 pm
Baliaur ]Goth bless[ Baliaur Goth bless Zgadzam sie, pierwszy jest naprawde swietny whee 3nodding heart redface biggrin thx... ale czy zawsze swietnosc musi isc z cena?? gonk sweatdrop Najczesciej tak... sweatdrop baka gaia sweatdrop najgorsze jest to ze na niektoore itemy po prstu nie uzbierac NIE DA... sweatdrop xp Czy ja wiem.. jak sie uprzec to mozna za jeden naprawde swietny rysunek w aukcji dostac nawet dec leetter 03 eek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|