|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:47 am
Baliaur sweet_chii chaotycznie? ... znaczy bardziej zwariowanie i ciuchy maja do siebie mniej pasowac..(stylem)? hmmm mash tu... ja lubie diabelkowate tylko fryz mi do takich nie pasi.. a sie do blondu przyzwyczailam... tu wszystko niepasuje.. blaugh mash tu pare 123456 mi sie podoba nr 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:48 am
Baliaur sweet_chii chaotycznie? ... znaczy bardziej zwariowanie i ciuchy maja do siebie mniej pasowac..(stylem)? hmmm mash tu... ja lubie diabelkowate tylko fryz mi do takich nie pasi.. a sie do blondu przyzwyczailam... tu wszystko niepasuje.. blaugh mash tu pare 123456oczywiscie, ze moze byc nightmare z blond wlosam biggrin edit: ladny jest aniolek, motylek i android smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:48 am
Ozzwald Nightmaree Ozzuś teszta to cenzura no wiesz tu sa jeszcze dzieci wink jaka cenzura, jakie dzieci... te dzieci byly swiadkami moich trzech cyber stosunkow na gai... sweatdrop *chowa sie za plezy...zaraz dostane kijem po lebku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:49 am
Baliaur sweet_chii chaotycznie? ... znaczy bardziej zwariowanie i ciuchy maja do siebie mniej pasowac..(stylem)? hmmm mash tu... ja lubie diabelkowate tylko fryz mi do takich nie pasi.. a sie do blondu przyzwyczailam... tu wszystko niepasuje.. blaugh mash tu pare 123456ten 1 jest naj naj naj naj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bede to oglaszal co jakis czas, zeby kazdy mogl to uslyszec
Powstal pomysl ozywienia starej gildiowej strony www. Pierwotnie strona byla mojego autorstwa. Jej ostatnia aktualizacje mozecie znalezc pod tym adresem - http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ By w ogole przywrocic stronke do zycia, potrzebuje do tego wspolredaktorow. Proponowane stale dzialy to m.in. galeria, dzial rpg, wydarzenia, dzial o jmusic i przemyslenia... Jestem otwarty na wszelkie propozycje, wiec jezeli Ty, drogi gildiowiczu, czujesz sie na silach, jestes jakims pasjonatem i chcesz sie z kims tym podzielic (niekoniecznie musi to miec zwiazek z gilda, gaia czy japonia, moze to byc np. chocby skateboarding czy wlasny kacik z przemysleniami) to daj znac mi PM'kiem. Dzieki za uwage.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Ozzwald Nightmaree Ozzuś teszta to cenzura no wiesz tu sa jeszcze dzieci wink jaka cenzura, jakie dzieci... te dzieci byly swiadkami moich trzech cyber stosunkow na gai... sweatdrop *chowa sie za plezy...zaraz dostane kijem po lebku* az tak zle nie bedzie... to mnie nie kreci... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:50 am
sweet_chii oczywiscie, ze moze byc nightmare z blond wlosam biggrin ale wole takie jakies pokitrane.. ktoore z tamtych sie ci najbardziej podobaja?? @Nightmaree mi tyz sie on bardzo podoba.. Aki ten 1 jest taki najbardziej hmm ulozony i najladniejshy ale ja wcale nie kce byc ulozona twisted no to wniosek z tego ze Ozzowi sie nudzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:51 am
Baliaur sweet_chii oczywiscie, ze moze byc nightmare z blond wlosam biggrin ale wole takie jakies pokitrane.. ktoore z tamtych sie ci najbardziej podobaja?? @Nightmaree mi tyz sie on bardzo podoba.. Aki ten 1 jest taki najbardziej hmm ulozony i najladniejshy ale ja wcale nie kce byc ulozona twisted no to wniosek z tego ze Ozzowi sie nudzi xp masz tam wczesniej smile wogole to spadam. narazie all! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:51 am
Akiko Tamashii Baliaur sweet_chii chaotycznie? ... znaczy bardziej zwariowanie i ciuchy maja do siebie mniej pasowac..(stylem)? hmmm mash tu... ja lubie diabelkowate tylko fryz mi do takich nie pasi.. a sie do blondu przyzwyczailam... tu wszystko niepasuje.. blaugh mash tu pare 123456ten 1 jest naj naj naj naj ^^ Zgadzam sie, pierwszy jest naprawde swietny whee 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:52 am
sweet_chii Baliaur sweet_chii oczywiscie, ze moze byc nightmare z blond wlosam biggrin ale wole takie jakies pokitrane.. ktoore z tamtych sie ci najbardziej podobaja?? @Nightmaree mi tyz sie on bardzo podoba.. Aki ten 1 jest taki najbardziej hmm ulozony i najladniejshy ale ja wcale nie kce byc ulozona twisted no to wniosek z tego ze Ozzowi sie nudzi xp masz tam wczesniej smile wogole to spadam. narazie all! xd papa *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:52 am
chii... zrobish mi jeshcze jednego gacka? ale takiego z Nightmaree i goti clips , plizz heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:53 am
z jakiego creatora korzystacie ...??
dajcie linka ... bo ja znalazlem tylko jakiegos co byl odswierzany ostatnio 6.12.2004
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:53 am
sweet_chii Baliaur sweet_chii oczywiscie, ze moze byc nightmare z blond wlosam biggrin ale wole takie jakies pokitrane.. ktoore z tamtych sie ci najbardziej podobaja?? @Nightmaree mi tyz sie on bardzo podoba.. Aki ten 1 jest taki najbardziej hmm ulozony i najladniejshy ale ja wcale nie kce byc ulozona twisted no to wniosek z tego ze Ozzowi sie nudzi xp masz tam wczesniej smile wogole to spadam. narazie all! xd papa to kto mi zrobi gacka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:54 am
Kitty ShadowCat chii... zrobish mi jeshcze jednego gacka? ale takiego z Nightmaree i goti clips , plizz heart heart Chyba juz nie dzis wink Papa Chi 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:54 am
Kiart z jakiego creatora korzystacie ...?? dajcie linka ... bo ja znalazlem tylko jakiegos co byl odswierzany ostatnio 6.12.2004 xd a mi się gac nie chce otwierać crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|