|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:40 am
a diobshe by mi było w "diabełkowym stylu"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:41 am
sweet_chii Kiart Ah ... 3nodding daleko ci do postawy czysto anielskiej xd gdybym mial Halo to bym byl Anielskim diabelkiem ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:41 am
Nightmaree *chwyta zebami za bokserki Ozzusia i zaciaga w kat* xd redface *podarza za Nightmaree* przytulny ten kacik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:42 am
Gdybym byl bogaty.. nananananana... *podspiewuje sobie wersje anti-Guen Stefani blaugh * 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:43 am
Kitty ShadowCat a diobshe by mi było w "diabełkowym stylu"? question exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:44 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat a diobshe by mi było w "diabełkowym stylu"? question exclaim zdecydowane - NIE sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat a diobshe by mi było w "diabełkowym stylu"? tobie by bylo ladnie w diabelsko anielskim... avki najlepiej wygladaja w tych kolorach w jakich maja oczka i wloski, wiec u ciebie bedzie to granat i blekit, co oznacza, ze mozna dodac zarowno nightmare jak i angel, tyle, ze jak juz masz takie oczka to lepiej zrezygnowac z rzeczy czerwono-czarnych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:45 am
sweet_chii chaotycznie? ... znaczy bardziej zwariowanie i ciuchy maja do siebie mniej pasowac..(stylem)? hmmm mash tu... ja lubie diabelkowate tylko fryz mi do takich nie pasi.. a sie do blondu przyzwyczailam... tu wszystko niepasuje.. blaugh mash tu pare 123456
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:45 am
*patrzy na swoj styl* xd nigdy grzecznych ubranek exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:46 am
sweet_chii Kitty ShadowCat a diobshe by mi było w "diabełkowym stylu"? tobie by bylo ladnie w diabelsko anielskim... avki najlepiej wygladaja w tych kolorach w jakich maja oczka i wloski, wiec u ciebie bedzie to granat i blekit, co oznacza, ze mozna dodac zarowno nightmare jak i angel, tyle, ze jak juz masz takie oczka to lepiej zrezygnowac z rzeczy czerwono-czarnych... no to ja jush nie wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:46 am
Ozzuś teszta to cenzura no wiesz tu sa jeszcze dzieci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:47 am
]Goth bless[ Gdybym byl bogaty.. nananananana... *podspiewuje sobie wersje anti-Guen Stefani blaugh * 3nodding heart hyhy....ladnie spiewasz...*zaczyna nucic z nim i tanczyc blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:47 am
Nightmaree Ozzuś teszta to cenzura no wiesz tu sa jeszcze dzieci wink jaka cenzura, jakie dzieci... te dzieci byly swiadkami moich trzech cyber stosunkow na gai... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|