|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:29 am
co wam powiem to wam powiem,ale powiem wam ze mi sie nudzi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:29 am
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ No to zbieraj sobie na Emo bag .. stare bosh... jakbys miala sie czym martwic.. sweatdrop Chii mozesh mi zrobic jakiegos avka z fryzem thorn blonde i ankletsami i pednantem?? Chyba Sie Zakochalam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:30 am
Nightmaree co wam powiem to wam powiem,ale powiem wam ze mi sie nudzi sad to sie rozbierz i ubrania pilnuj... ja chetnie popatrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Baliaur Looknijciei popatrzcie na cene ROTFL
tez wam phtobucket siadl?? wrrr Eee.. jakby to powiedziec, zeby Cie nie obrazic... eek Kuzwa, nie widze w tym nic smiesznego sweatdrop 3nodding heart ja chyba tez nie i to jest najgorsze.... na sile poprawianie sobie humoru cos mi nie wychodzi... hey Ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emo Bag Emo Bag Emo Bag Emo Bag *biega po pokoju* Emo Bag Emo Bag Emo Bag xd ja mam Emo Bag a teraz kosztuje ponad 100k! blaugh ^__^ przed nowym rokiem sie kupilo za 40k xd Emo Bag Emo Bag Emo Bag
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ No to zbieraj sobie na Emo bag .. stare ?? Co to za wzrok i czym sobie na to zasluzylem? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 dla Bali przepraszam, ale troche poniosly mnie wodzy fantazji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:31 am
Kiart To jest moj fotel na ktorym siedze od wiekow ... to w niego puszczalem swoje pierwsze baki, to na nim jadlem, pilem, i kruszylem na niego ... to w nim zawsze drzemalem i odpoczywalem ... TO JEST MOJ FOTEL ... scream [szpuszcza wzrok zlazi z fotela jak zkarcone zbyt osto kocie].. no dobra juz dobra tylko nie gryz... [uklada sie na podlodze]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:32 am
]Goth bless[ Kitty ShadowCat ]Goth bless[ No to zbieraj sobie na Emo bag .. stare ?? Co to za wzrok i czym sobie na to zasluzylem? sweatdrop sorki... *przytuuuuuuuuuul* mi chodziło o coś takiego co kosztuje ponad milion golda sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii  dla Bali przepraszam, ale troche poniosly mnie wodzy fantazji xd hmm powiem ci tak.. za ladne heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Emo Bag Emo Bag Emo Bag Emo Bag *biega po pokoju* Emo Bag Emo Bag Emo Bag xd ja mam Emo Bag a teraz kosztuje ponad 100k! blaugh ^__^ przed nowym rokiem sie kupilo za 40k xd Emo Bag Emo Bag Emo Bag Emo bag emo bag emo bag *biega sobie razem z nia* xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii  dla Bali przepraszam, ale troche poniosly mnie wodzy fantazji xd zapomnialam dodac ankelsow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kitty ShadowCat ]Goth bless[ No to zbieraj sobie na Emo bag .. stare ?? Co to za wzrok i czym sobie na to zasluzylem? sweatdrop sorki... *przytuuuuuuuuuul* mi chodziło o coś takiego co kosztuje ponad milion golda sweatdrop *zerka na swoja wishliste* ja bym kciala nie miec na co zbierac... zbyt lubie kase rozdawac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|