|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:20 am
]Goth bless[ Nightmaree ciemno wszedzie...głucho wszedzie...co to bedzie....co to bedzie... stressed Dziady gora! Romantyzm gora! Juuuuu 4laugh heart ze tak sie zapytam co cie dzisiaj napadlo?? sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:21 am
Dobra, przekroczylem dzisiaj limit slodkosci dla Ciebie, ale co tam.. mam dzisiaj naprawde swietny humor ^_^ heart - DOSKONALA ROBOTA! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:22 am
Kiart Nightmaree ciemno wszedzie...głucho wszedzie...co to bedzie....co to bedzie... stressed ...biada Wam wszystkich ... ...Chaos caly swiat niedlugo pochlonie ... xd Witaj ...^^ wink Witam Cie o moj władco domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:22 am
Baliaur Kiart ... lol ... lol :spada z fotela... sweatdrop : *wkara sie na jego fotel wygodnie sie w nim rozwalajac* blaugh ... No tak ... ...EKHM...!!, EKHM...!! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:23 am
Kiart Baliaur Kiart ... lol ... lol :spada z fotela... sweatdrop : *wkara sie na jego fotel wygodnie sie w nim rozwalajac* blaugh ... No tak ... ...EKHM...!!, EKHM...!! stare no co?? siedziec sobie nie mozna?? [rozklada rozbujnicko ramiona siedzac po turecku] czy ty roscish sobie prawa do tego fotela???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:24 am
Baliaur ]Goth bless[ Nightmaree ciemno wszedzie...głucho wszedzie...co to bedzie....co to bedzie... stressed Dziady gora! Romantyzm gora! Juuuuu 4laugh heart ze tak sie zapytam co cie dzisiaj napadlo?? sweatdrop blaugh Nie "co", tylko "kto"... IBRIS 4laugh 3nodding heart wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:24 am
]Goth bless[ Dobra, przekroczylem dzisiaj limit slodkosci dla Ciebie, ale co tam.. mam dzisiaj naprawde swietny humor ^_^ heart - DOSKONALA ROBOTA! 4laugh hm... pinkne... ale... ja ciem coś takiego.... drogiego... żebym mogła na to dłoogo zbierać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:25 am
Looknijciei popatrzcie na cene ROTFL
tez wam phtobucket siadl?? wrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:26 am
Baliaur Looknijciei popatrzcie na cene ROTFL
tez wam phtobucket siadl?? wrrr tak bardzo zabawne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:26 am
Kitty ShadowCat hm... pinkne... ale... ja ciem coś takiego.... drogiego... żebym mogła na to dłoogo zbierać... tam mash emo bag sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:27 am
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Dobra, przekroczylem dzisiaj limit slodkosci dla Ciebie, ale co tam.. mam dzisiaj naprawde swietny humor ^_^ heart - DOSKONALA ROBOTA! 4laugh hm... pinkne... ale... ja ciem coś takiego.... drogiego... żebym mogła na to dłoogo zbierać... No to zbieraj sobie na Emo bag
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:27 am
]Goth bless[ No to zbieraj sobie na Emo bag .. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:28 am
Baliaur Kiart Baliaur Kiart ... lol ... lol :spada z fotela... sweatdrop : *wkara sie na jego fotel wygodnie sie w nim rozwalajac* blaugh ... No tak ... ...EKHM...!!, EKHM...!! stare no co?? siedziec sobie nie mozna?? [rozklada rozbujnicko ramiona siedzac po turecku] czy ty roscish sobie prawa do tego fotela??? To jest moj fotel na ktorym siedze od wiekow ... to w niego puszczalem swoje pierwsze baki, to na nim jadlem, pilem, i kruszylem na niego ... to w nim zawsze drzemalem i odpoczywalem ... TO JEST MOJ FOTEL ... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:29 am
Baliaur Looknijciei popatrzcie na cene ROTFL
tez wam phtobucket siadl?? wrrr Eee.. jakby to powiedziec, zeby Cie nie obrazic... eek Kuzwa, nie widze w tym nic smiesznego sweatdrop 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|