|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:08 am
jeszcze wez ksiazke do reki... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:09 am
Baliaur o s**t! combo xd 3nodding domokun xd combo? a cio to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:09 am
zrobie na gaia avatar creator i ci wysle zaraz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:10 am
sweet_chii Baliaur sweet_chii Baliaur sweet_chii witaj xd , wiesz, ze chyba z widzenia cie znam skads... blaugh no co ty?? blaugh ja tam leje na awka... czasem wyglada jakby sie ubieral po ciemaku.... chodzi mi o zdjecie xd ee?? ktoore?? o co chodzi?? te z www.gaia.za.pl 3nodding A mnie tam nie ma crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:11 am
sweet_chii te z www.gaia.za.pl 3nodding eee nie wiem skad mozesh mnie kojarzyc... chyba z nocnych koszmarow.. xp Kiart mowiles o tym?? o pani GRYZli??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:12 am
sweet_chii zrobie na gaia avatar creator i ci wysle zaraz 3nodding ja tyz kce.... ale dla fryza thorn blonde.... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:14 am
Baliaur sweet_chii te z www.gaia.za.pl 3nodding eee nie wiem skad mozesh mnie kojarzyc... chyba z nocnych koszmarow.. xp Kiart mowiles o tym?? o pani GRYZli?? Tak ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:14 am
sweet_chii zrobie na gaia avatar creator i ci wysle zaraz 3nodding okej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:15 am
Kiart Baliaur sweet_chii te z www.gaia.za.pl 3nodding eee nie wiem skad mozesh mnie kojarzyc... chyba z nocnych koszmarow.. xp Kiart mowiles o tym?? o pani GRYZli?? Tak ... xd wlasnie poszla sie przekimac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:16 am
Baliaur Kiart Baliaur sweet_chii te z www.gaia.za.pl 3nodding eee nie wiem skad mozesh mnie kojarzyc... chyba z nocnych koszmarow.. xp Kiart mowiles o tym?? o pani GRYZli?? Tak ... xd wlasnie poszla sie przekimac xd ... lol ... lol :spada z fotela... sweatdrop :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:17 am
ciemno wszedzie...głucho wszedzie...co to bedzie....co to bedzie... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:19 am
Nightmaree ciemno wszedzie...głucho wszedzie...co to bedzie....co to bedzie... stressed ...biada Wam wszystkich ... ...Chaos caly swiat niedlugo pochlonie ... xd Witaj ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree ciemno wszedzie...głucho wszedzie...co to bedzie....co to bedzie... stressed Dziady gora! Romantyzm gora! Juuuuu 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart ... lol ... lol :spada z fotela... sweatdrop : *wkara sie na jego fotel wygodnie sie w nim rozwalajac* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|