|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:59 am
Witaj ... O.o ...zgolilas futro ... question ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:00 am
]Goth bless[ Kwestia gustu... mnie pasuja mroczno-wyzywajace ciuszki, jakie mam teraz na sobie... 3nodding heart xd heart slodkie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:01 am
sweet_chii witaj xd , wiesz, ze chyba z widzenia cie znam skads... blaugh no co ty?? blaugh ja tam leje na awka... czasem wyglada jakby sie ubieral po ciemaku....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:01 am
Kiart Witaj ... O.o ...zgolilas futro ... question ... xd eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:02 am
sweet_chii ]Goth bless[ Kwestia gustu... mnie pasuja mroczno-wyzywajace ciuszki, jakie mam teraz na sobie... 3nodding heart xd heart slodkie Wiem... no to jak? Chcesz pobawic sie z Tygryskiem? Raaawrrr.. domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii no jush lepiej ale nie czujesz tego, ze ta bluzka nie pasuje? 3nodding a w jakich kolorkach mi będzie pasować? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur sweet_chii witaj xd , wiesz, ze chyba z widzenia cie znam skads... blaugh no co ty?? blaugh ja tam leje na awka... czasem wyglada jakby sie ubieral po ciemaku.... chodzi mi o zdjecie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:04 am
sweet_chii Baliaur sweet_chii witaj xd , wiesz, ze chyba z widzenia cie znam skads... blaugh no co ty?? blaugh ja tam leje na awka... czasem wyglada jakby sie ubieral po ciemaku.... chodzi mi o zdjecie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:05 am
sweet_chii Baliaur sweet_chii witaj xd , wiesz, ze chyba z widzenia cie znam skads... blaugh no co ty?? blaugh ja tam leje na awka... czasem wyglada jakby sie ubieral po ciemaku.... chodzi mi o zdjecie xd ee?? ktoore?? o co chodzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ sweet_chii ]Goth bless[ Kwestia gustu... mnie pasuja mroczno-wyzywajace ciuszki, jakie mam teraz na sobie... 3nodding heart xd heart slodkie Wiem... no to jak? Chcesz pobawic sie z Tygryskiem? Raaawrrr.. domokun heart hehe xd , *wskakuje na zyrandol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:06 am
o s**t! combo xd 3nodding domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:06 am
sweet_chii Kiart Witaj ... O.o ...zgolilas futro ... question ... xd eek no co ... biggrin ...wczesniej za miska byla przebrana i rozmaslala na mojej glowce pomidory za co chcialem ja psalic na trosie ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 11:07 am
Baliaur sweet_chii Baliaur sweet_chii witaj xd , wiesz, ze chyba z widzenia cie znam skads... blaugh no co ty?? blaugh ja tam leje na awka... czasem wyglada jakby sie ubieral po ciemaku.... chodzi mi o zdjecie xd ee?? ktoore?? o co chodzi?? te z www.gaia.za.pl 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|