|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:51 am
Kitty ShadowCat hej chii *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* wink whee zasugeroojcie mi jak mogę ubrać avka.. plzz 3nodding na pewno nie mozna zestawiac dwoch odcieni cieplego i zimnego jednego koloru jak masz teraz niebieski... po prostu do siebie nie pasuja... szukaj cos bardziej zblizonego do siebie i zawsze powtarzaj wiecej niz 1 kolor 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:52 am
sweet_chii ]Goth bless[ sweet_chii Neilameane Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox? mozilla xd Firefox to nowsza wersja mozilli... ja polecam Netscape wink nie wiedzialam eek , nie znam sie na tym... sad to juz lepiej MyIE2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:52 am
sweet_chii Kitty ShadowCat hej chii *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* wink whee zasugeroojcie mi jak mogę ubrać avka.. plzz 3nodding na pewno nie mozna zestawiac dwoch odcieni cieplego i zimnego jednego koloru jak masz teraz niebieski... po prostu do siebie nie pasuja... szukaj cos bardziej zblizonego do siebie i zawsze powtarzaj wiecej niz 1 kolor 3nodding You got a style, babe wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:54 am
Neilameane ]Goth bless[ sweet_chii Neilameane Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox? mozilla xd Firefox to nowsza wersja mozilli... ja polecam Netscape wink acha. dzieki a tak wougle to napewno nie jest wina przegladarki ...^^ ... skoro nie chodzi ci na zadnej to moze nie masz javy, flasha, jakiegos service packa ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:55 am
Kiart Neilameane ]Goth bless[ sweet_chii Neilameane Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox? mozilla xd Firefox to nowsza wersja mozilli... ja polecam Netscape wink acha. dzieki a tak wougle to napewno nie jest wina przegladarki ...^^ ... skoro nie chodzi ci na zadnej to moze nie masz javy, flasha, jakiegos service packa ... potwierdzam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:55 am
]Goth bless[ sweet_chii Kitty ShadowCat hej chii *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* wink whee zasugeroojcie mi jak mogę ubrać avka.. plzz 3nodding na pewno nie mozna zestawiac dwoch odcieni cieplego i zimnego jednego koloru jak masz teraz niebieski... po prostu do siebie nie pasuja... szukaj cos bardziej zblizonego do siebie i zawsze powtarzaj wiecej niz 1 kolor 3nodding You got a style, babe wink heart co ty tak sie do mnie przyklejasz dzis? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:56 am
sweet_chii ]Goth bless[ sweet_chii Kitty ShadowCat hej chii *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* wink whee zasugeroojcie mi jak mogę ubrać avka.. plzz 3nodding na pewno nie mozna zestawiac dwoch odcieni cieplego i zimnego jednego koloru jak masz teraz niebieski... po prostu do siebie nie pasuja... szukaj cos bardziej zblizonego do siebie i zawsze powtarzaj wiecej niz 1 kolor 3nodding You got a style, babe wink heart co ty tak sie do mnie przyklejasz dzis? whee Przyklejam? eek xp No dobra... to ja juz nie bede...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:56 am
]Goth bless[ Kiart Neilameane ]Goth bless[ sweet_chii Neilameane Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox? mozilla xd Firefox to nowsza wersja mozilli... ja polecam Netscape wink acha. dzieki a tak wougle to napewno nie jest wina przegladarki ...^^ ... skoro nie chodzi ci na zadnej to moze nie masz javy, flasha, jakiegos service packa ... potwierdzam 3nodding chyba flasha... stare bo do tej gry zadna java nie potrzebna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:57 am
]Goth bless[ sweet_chii ]Goth bless[ sweet_chii Kitty ShadowCat hej chii *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* wink whee zasugeroojcie mi jak mogę ubrać avka.. plzz 3nodding na pewno nie mozna zestawiac dwoch odcieni cieplego i zimnego jednego koloru jak masz teraz niebieski... po prostu do siebie nie pasuja... szukaj cos bardziej zblizonego do siebie i zawsze powtarzaj wiecej niz 1 kolor 3nodding You got a style, babe wink heart co ty tak sie do mnie przyklejasz dzis? whee Przyklejam? eek xp No dobra... to ja juz nie bede... czy ja powiedzialam, ze to zle? xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no jush lepiej ale nie czujesz tego, ze ta bluzka nie pasuje? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kwestia gustu... mnie pasuja mroczno-wyzywajace ciuszki, jakie mam teraz na sobie... 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|