|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:45 am
]Goth bless[ Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Kiart Kitty ShadowCat Neilameane yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd nie wiem dlaczego ale ja wole calujace sie baby ... xd ujmijmy to tak:co kto lubi zalezy od plci. ja bym raczej powiedziala ze zalezy od orientacji :] tezTYLKO wlasnie [wyjoles mi to z ust] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:46 am
Neilameane Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox? mozilla xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:47 am
]Goth bless[ Czesc Rybko 3nodding heart rybko? xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii ]Goth bless[ Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Kiart Kitty ShadowCat Neilameane yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd nie wiem dlaczego ale ja wole calujace sie baby ... xd ujmijmy to tak:co kto lubi zalezy od plci. ja bym raczej powiedziala ze zalezy od orientacji :] tezTYLKO wlasnie [wyjoles mi to z ust] wink dora, ja sie nie kluce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Neilameane Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox? mozilla xd Firefox to nowsza wersja mozilli... ja polecam Netscape wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:48 am
]Goth bless[ sweet_chii Neilameane Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox? mozilla xd Firefox to nowsza wersja mozilli... ja polecam Netscape wink nie wiedzialam eek , nie znam sie na tym... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii ]Goth bless[ Czesc Rybko 3nodding heart rybko? xd wink No, twoj helmik rzuca sie w oczy 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Neilameane Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox? mozilla xd to jest firefox
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:49 am
hej chii *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* wink whee zasugeroojcie mi jak mogę ubrać avka.. plzz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:49 am
]Goth bless[ sweet_chii ]Goth bless[ Czesc Rybko 3nodding heart rybko? xd wink No, twoj helmik rzuca sie w oczy 3nodding heart hehe... xd , dziekuje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:50 am
kto mi pomoshe bumpować na qeściq? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:50 am
]Goth bless[ sweet_chii Neilameane Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox? mozilla xd Firefox to nowsza wersja mozilli... ja polecam Netscape wink acha. dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:51 am
Kitty ShadowCat hej chii *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* wink whee zasugeroojcie mi jak mogę ubrać avka.. plzz 3nodding Ja zasugeruje jedno - z gustem... bo obecny kostiumik nie bardzo przechodzi mi przez gardlo 3nodding heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|