|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:35 am
Kitty ShadowCat Neilameane ]Goth bless[ Akiko Tamashii [ Kaku ] ok..ide zrobic cos produktywnego. niech ktos jeszcze raz rzuci, ze faceci to swinie, bo slyszalem to dzisiaj tylko raz. bye 3nodding pay pay faaaacet to swinia wink xd ale bez facetow nie bylo by yaoicow xd niahaha Yaoi gonk yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd no... nie przepadam za yuri. Ja to bylo powiedziane w "Robon Hood: Faceci w rajtuzach": "Hetero, ale weseli" ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:36 am
Neilameane Kiart Kiart lol nastepny dupny polow ... tylko za przynete sie zwrocilo ... scream sweatdrop stare PrintScreen O_O wooooooooow..... posrod tych smieci ryby byly!!!!nie wiem dlaczego ale teraz na ta gowniana przynete zlawaiaja mi sie tylko smieci ...==' stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:38 am
*zarobila glebe* blad w odtworzeniu firfoxa.... po cholere ja tyle czekala, zeby sie sciagnelo ?! =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:39 am
Kitty ShadowCat Neilameane yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd nie wiem dlaczego ale ja wole calujace sie baby ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:40 am
Kiart Kitty ShadowCat Neilameane yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd nie wiem dlaczego ale ja wole calujace sie baby ... xd ujmijmy to tak:co kto lubi zalezy od plci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:40 am
Neilameane *zarobila glebe* blad w odtworzeniu firfoxa.... po cholere ja tyle czekala, zeby sie sciagnelo ?! ==" a mnie wystepuje error w sciagnieciu wtyczki flashplayera.. cos sie chrzani na ich stronie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:41 am
Neilameane Kiart Kitty ShadowCat Neilameane yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd nie wiem dlaczego ale ja wole calujace sie baby ... xd ujmijmy to tak:co kto lubi zalezy od plci. ja bym raczej powiedziala ze zalezy od orientacji :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:41 am
Neilameane Kiart Kitty ShadowCat Neilameane yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd nie wiem dlaczego ale ja wole calujace sie baby ... xd ujmijmy to tak:co kto lubi zalezy od plci. No wlasnie, ja bym sie tu z droga pania klocil sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:42 am
]Goth bless[ Neilameane *zarobila glebe* blad w odtworzeniu firfoxa.... po cholere ja tyle czekala, zeby sie sciagnelo ?! ==" a mnie wystepuje error w sciagnieciu wtyczki flashplayera.. cos sie chrzani na ich stronie... xp "Nieokreslony blad"..... Co za cholera no....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:43 am
Akiko Tamashii Neilameane Kiart Kitty ShadowCat Neilameane yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd nie wiem dlaczego ale ja wole calujace sie baby ... xd ujmijmy to tak:co kto lubi zalezy od plci. ja bym raczej powiedziala ze zalezy od orientacji :] z tym sie zgodzie ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Neilameane Kiart Kitty ShadowCat Neilameane yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd nie wiem dlaczego ale ja wole calujace sie baby ... xd ujmijmy to tak:co kto lubi zalezy od plci. ja bym raczej powiedziala ze zalezy od orientacji :] tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Akiko Tamashii Neilameane Kiart Kitty ShadowCat Neilameane yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd nie wiem dlaczego ale ja wole calujace sie baby ... xd ujmijmy to tak:co kto lubi zalezy od plci. ja bym raczej powiedziala ze zalezy od orientacji :] tezTYLKO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:44 am
Zna moze ktos jeszcze jakis inny program niz explorer, opera i firefox?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|