|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:22 am
]Goth bless[ Neilameane Kitty ShadowCat ploshu.... niech ktoś połowi ze mną..plzzz heart gonk ka się boju sama... jeshcze ktoś mnie zgwałci gonk xd polowilabym, gdyby nie ta niekumata szmira komputerem zwanaA mnie sie rybki na multiplaya nie chca w ogole wlaczac crying Caly czas sie tylko wgrywa i wgrywa i dupa... no wlasnie.. DUPA! scream u mnie nawet single player nie chce =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:25 am
ok..ide zrobic cos produktywnego.
niech ktos jeszcze raz rzuci, ze faceci to swinie, bo slyszalem to dzisiaj tylko raz.
bye 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:26 am
lol nastepny dupny polow ... tylko za przynete sie zwrocilo ... scream
sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:28 am
[ Kaku ] ok..ide zrobic cos produktywnego. niech ktos jeszcze raz rzuci, ze faceci to swinie, bo slyszalem to dzisiaj tylko raz. bye 3nodding pay pay faaaacet to swinia wink xd ale bez facetow nie bylo by yaoicow xd niahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:29 am
Rowniez idzie za rada Rynn i sciaga Firefox'a. Wszystko dla lowienia rybek! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:29 am
Kiart lol nastepny dupny polow ... tylko za przynete sie zwrocilo ... scream sweatdrop stare połoow ze mna.... sama się boju na tym pomoście nocą siedzieć... gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:30 am
Akiko Tamashii [ Kaku ] ok..ide zrobic cos produktywnego. niech ktos jeszcze raz rzuci, ze faceci to swinie, bo slyszalem to dzisiaj tylko raz. bye 3nodding pay pay faaaacet to swinia wink xd ale bez facetow nie bylo by yaoicow xd niahaha Yaoi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:31 am
]Goth bless[ Akiko Tamashii [ Kaku ] ok..ide zrobic cos produktywnego. niech ktos jeszcze raz rzuci, ze faceci to swinie, bo slyszalem to dzisiaj tylko raz. bye 3nodding pay pay faaaacet to swinia wink xd ale bez facetow nie bylo by yaoicow xd niahaha Yaoi gonk Mrrrr...Yaoi.... ;>
no nic, ja znikam, bo chyba pewien przystojny pan do mnie wpadnie po angielskim xd See ya all ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:31 am
]Goth bless[ Akiko Tamashii [ Kaku ] ok..ide zrobic cos produktywnego. niech ktos jeszcze raz rzuci, ze faceci to swinie, bo slyszalem to dzisiaj tylko raz. bye 3nodding pay pay faaaacet to swinia wink xd ale bez facetow nie bylo by yaoicow xd niahaha Yaoi gonk yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:32 am
Kiart lol nastepny dupny polow ... tylko za przynete sie zwrocilo ... scream sweatdrop stare PrintScreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:33 am
Neilameane ]Goth bless[ Akiko Tamashii [ Kaku ] ok..ide zrobic cos produktywnego. niech ktos jeszcze raz rzuci, ze faceci to swinie, bo slyszalem to dzisiaj tylko raz. bye 3nodding pay pay faaaacet to swinia wink xd ale bez facetow nie bylo by yaoicow xd niahaha Yaoi gonk yaoi rlzzzzzz!!!!! xd xd xd w sumie... lepshe to nish całujace sie baby xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:33 am
Kitty ShadowCat Kiart lol nastepny dupny polow ... tylko za przynete sie zwrocilo ... scream sweatdrop stare połoow ze mna.... sama się boju na tym pomoście nocą siedzieć... gonk crying ja lowie w durem ... na 1 w poland r00m ...;XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:34 am
Kiart Kiart lol nastepny dupny polow ... tylko za przynete sie zwrocilo ... scream sweatdrop stare PrintScreen O_O wooooooooow..... posrod tych smieci ryby byly!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:34 am
Kiart Kiart lol nastepny dupny polow ... tylko za przynete sie zwrocilo ... scream sweatdrop stare PrintScreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|