|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur czesc pa ide wrocic do rownowagi psychicznej..... i powiem jeszcze jedno.. faceci to bezmyslne seksistowskie durnie (blagam nie biezcie tego do siebie to z powodu zlosc... mosialam to powiedziec..) w takim razie zacznij spotykac sie z kobietami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire BeeWolf_san czesc rynienko, masz coś cierzkiego czym moge się walnac w głowe ?? stare gonk Wilczku, jakbym miała to bym wyrzuciła precz gonk nie będziesz mi się tu mordował! Coś zn�w zrobił?oj to bardzo dziwne i długie, moja swiadomosc została zaburzona, dusza uleciała i patrzy sie na mnie z sufitu. to bardzoe niedobrze.... no dawaj kijaszka stukne sie szybko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:17 am
Europa do nas zbliza sie... pyszne chamburgery i gorskie rowery nawet jak by pracy coraz mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:17 am
ploshu.... niech ktoś połowi ze mną..plzzz heart gonk ka się boju sama... jeshcze ktoś mnie zgwałci gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat ploshu.... niech ktoś połowi ze mną..plzzz heart gonk ka się boju sama... jeshcze ktoś mnie zgwałci gonk xd ja kiedys tyaka znalem co specialnie sama po nocy chodzila zeby ja zgwalcili...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart witmam pana , jak mija zycie ? eee .. jakos plynie ... jak gesta krew ... xd ... ale czasami nie doplynie do jakiegos miejsca ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Baliaur czesc pa ide wrocic do rownowagi psychicznej..... i powiem jeszcze jedno.. faceci to bezmyslne seksistowskie durnie (blagam nie biezcie tego do siebie to z powodu zlosc... mosialam to powiedziec..) w takim razie zacznij spotykac sie z kobietami. dlatego ja sie z nikim nie spotykam.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:19 am
Kitty ShadowCat ploshu.... niech ktoś połowi ze mną..plzzz heart gonk ka się boju sama... jeshcze ktoś mnie zgwałci gonk xd polowilabym, gdyby nie ta niekumata szmira komputerem zwana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:20 am
BeeWolf_san Rynn the Vampire BeeWolf_san czesc rynienko, masz coś cierzkiego czym moge się walnac w głowe ?? stare gonk Wilczku, jakbym miała to bym wyrzuciła precz gonk nie będziesz mi się tu mordował! Coś zn�w zrobił?oj to bardzo dziwne i długie, moja swiadomosc została zaburzona, dusza uleciała i patrzy sie na mnie z sufitu. to bardzoe niedobrze.... no dawaj kijaszka stukne sie szybko biggrin zapomnij gonk sam mi dałeś swoją pałę, i pozwoliłeś się nią zabawiać, więc teraz nie oddam :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:20 am
Neilameane Kitty ShadowCat ploshu.... niech ktoś połowi ze mną..plzzz heart gonk ka się boju sama... jeshcze ktoś mnie zgwałci gonk xd polowilabym, gdyby nie ta niekumata szmira komputerem zwanaA mnie sie rybki na multiplaya nie chca w ogole wlaczac crying Caly czas sie tylko wgrywa i wgrywa i dupa... no wlasnie.. DUPA! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:21 am
Ozzwald Kitty ShadowCat ploshu.... niech ktoś połowi ze mną..plzzz heart gonk ka się boju sama... jeshcze ktoś mnie zgwałci gonk xd ja kiedys tyaka znalem co specialnie sama po nocy chodzila zeby ja zgwalcili... eek sweatdrop zdarza sie ale mi sie nie zdarza sweatdrop i co... zgwałcili ją? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 10:22 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat ploshu.... niech ktoś połowi ze mną..plzzz heart gonk ka się boju sama... jeshcze ktoś mnie zgwałci gonk xd ja kiedys tyaka znalem co specialnie sama po nocy chodzila zeby ja zgwalcili... eek sweatdrop zdarza sie ale mi sie nie zdarza sweatdrop i co... zgwałcili ją? wink nie, taka brzydka byla ze nawet pijani jej nie chcieli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|