|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:59 pm
Uber.Zer0 Labudziak witam wszytkich... co porabiacie? Na razie jeszcze nic , witam xd no....widać stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:00 am
Idę coś porobić dopóki nie będzie więcej osób - na razie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:01 am
No, ale zawsze mozemy ponownie wrzucic Cie do basenu... a dla urozmaicenia dodac np. betonowe buty..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:04 am
Kagenoyami No, ale zawsze mozemy ponownie wrzucic Cie do basenu... a dla urozmaicenia dodac np. betonowe buty.. nie dzięki, aż tak sie nie nudze...ale jak by były jakieś panie, to bym mógł liczyć na "sztuczne oddychanie" stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:08 am
Labudziak Kagenoyami No, ale zawsze mozemy ponownie wrzucic Cie do basenu... a dla urozmaicenia dodac np. betonowe buty.. nie dzięki, aż tak sie nie nudze...ale jak by były jakieś panie, to bym mógł liczyć na "sztuczne oddychanie" stare stare Tak, fakt... trzaba chyba troche poczekac ^^ Ide zatem pobuszowac na Gai wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:09 am
Kagenoyami Labudziak Kagenoyami No, ale zawsze mozemy ponownie wrzucic Cie do basenu... a dla urozmaicenia dodac np. betonowe buty.. nie dzięki, aż tak sie nie nudze...ale jak by były jakieś panie, to bym mógł liczyć na "sztuczne oddychanie" stare stare Tak, fakt... trzaba chyba troche poczekac ^^ Ide zatem pobuszowac na Gai wink ..no.ja chyba też
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:31 am
CZe wszystkim z rana biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:39 am
Genshu CZe wszystkim z rana biggrin witaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:42 am
czesc, czesc. Mam pytanko, długo już sie tak wszyscy znacie, bo chyba jakieś więzi sie tytuaj porobiły, zazdroszczę Wam, i mam nadzieję, że ja także będę mogła dołączyć sie do rodziny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:44 am
sysunka czesc, czesc. Mam pytanko, długo już sie tak wszyscy znacie, bo chyba jakieś więzi sie tytuaj porobiły, zazdroszczę Wam, i mam nadzieję, że ja także będę mogła dołączyć sie do rodziny smile Ja jestem tu od wczoraj, troche sie czuje nie swojo ale co tam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:46 am
Genshu sysunka czesc, czesc. Mam pytanko, długo już sie tak wszyscy znacie, bo chyba jakieś więzi sie tytuaj porobiły, zazdroszczę Wam, i mam nadzieję, że ja także będę mogła dołączyć sie do rodziny smile Ja jestem tu od wczoraj, troche sie czuje nie swojo ale co tam sweatdrop no właśnie ja tez jakoś tak dziwnie, ale mam nadzieję, że zanjde jakiś ciekawy lemat z tymi mieszkańcami i polubimy sie troszke smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejko wszystkim! 4laugh sysunka nie martw się. Jak będziesz tu czesto przychodzić to też wszystkich poznasz wink ja jestem w gildii mniejwięcej od maja 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka czesc, czesc. Mam pytanko, długo już sie tak wszyscy znacie, bo chyba jakieś więzi sie tytuaj porobiły, zazdroszczę Wam, i mam nadzieję, że ja także będę mogła dołączyć sie do rodziny smile spoko..tydzień 2 tygodnie..i będziecie w rodzinie .. ^^ ( poprostu mussza was wszyscy poznać..chyba ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:48 am
Mam pytanko, czy jak kogos daje sie do listy przyjacoił, ma to wpływ na coś ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 27, 2004 12:49 am
Genshu Mam pytanko, czy jak kogos daje sie do listy przyjacoił, ma to wpływ na coś ?? sweatdrop tak to bardzo dobre pytanko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|