Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1168 1169 1170 1171 1172 1173 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Labudziak

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:59 pm

Uber.Zer0
Labudziak
witam wszytkich... co porabiacie?

Na razie jeszcze nic , witam xd

no....widać stare
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:00 am

Idę coś porobić dopóki nie będzie więcej osób - na razie.

PointZer0

Kagenobaka

PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:01 am

No, ale zawsze mozemy ponownie wrzucic Cie do basenu... a dla urozmaicenia dodac np. betonowe buty..
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:04 am

Kagenoyami
No, ale zawsze mozemy ponownie wrzucic Cie do basenu... a dla urozmaicenia dodac np. betonowe buty..

nie dzięki, aż tak sie nie nudze...ale jak by były jakieś panie, to bym mógł liczyć na "sztuczne oddychanie" stare stare

Labudziak

Kagenobaka

PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:08 am

Labudziak
Kagenoyami

nie dzięki, aż tak sie nie nudze...ale jak by były jakieś panie, to bym mógł liczyć na "sztuczne oddychanie" stare stare

Tak, fakt... trzaba chyba troche poczekac ^^ Ide zatem pobuszowac na Gai wink
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:09 am

Kagenoyami
Labudziak
Kagenoyami

Tak, fakt... trzaba chyba troche poczekac ^^ Ide zatem pobuszowac na Gai wink

..no.ja chyba też

Labudziak

Genshu

PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:31 am

CZe wszystkim z rana biggrin
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:39 am

Genshu
CZe wszystkim z rana biggrin

witaj!

Labudziak

Night_Lady

PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:42 am

czesc, czesc. Mam pytanko, długo już sie tak wszyscy znacie, bo chyba jakieś więzi sie tytuaj porobiły, zazdroszczę Wam, i mam nadzieję, że ja także będę mogła dołączyć sie do rodziny smile
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:44 am

sysunka
czesc, czesc. Mam pytanko, długo już sie tak wszyscy znacie, bo chyba jakieś więzi sie tytuaj porobiły, zazdroszczę Wam, i mam nadzieję, że ja także będę mogła dołączyć sie do rodziny smile
Ja jestem tu od wczoraj, troche sie czuje nie swojo ale co tam sweatdrop

Genshu

Night_Lady

PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:46 am

Genshu
sysunka
Ja jestem tu od wczoraj, troche sie czuje nie swojo ale co tam sweatdrop

no właśnie ja tez jakoś tak dziwnie, ale mam nadzieję, że zanjde jakiś ciekawy lemat z tymi mieszkańcami i polubimy sie troszke smile

Hejko wszystkim! 4laugh
sysunka nie martw się. Jak będziesz tu czesto przychodzić to też wszystkich poznasz wink ja jestem w gildii mniejwięcej od maja 3nodding xd

Katka1989

Labudziak

sysunka

spoko..tydzień 2 tygodnie..i będziecie w rodzinie .. ^^ ( poprostu mussza was wszyscy poznać..chyba ^^)
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:48 am

Mam pytanko, czy jak kogos daje sie do listy przyjacoił, ma to wpływ na coś ?? sweatdrop

Genshu

Night_Lady

PostPosted: Fri Aug 27, 2004 12:49 am

Genshu
Mam pytanko, czy jak kogos daje sie do listy przyjacoił, ma to wpływ na coś ?? sweatdrop

tak to bardzo dobre pytanko biggrin
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 1168 1169 1170 1171 1172 1173 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games