|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 7:13 am
Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk nie wiem, ale to pewnie dlatego, ze jestes taka ladna >P O_o ... otrząśnij sie !! gonk xd *potrząs Geraltem* WAAAA!... *patrzy sie z usmiechem na Leth* ale to nic nie da... po prostu jestes ladna i tyle rolleyes redface redface redface koniec !! *zakneblowala go* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 13, 2005 11:13 pm
Lethiel Geralt_Bialy_Wilk Lethiel Geralt_Bialy_Wilk nie wiem, ale to pewnie dlatego, ze jestes taka ladna >P O_o ... otrząśnij sie !! gonk xd *potrząs Geraltem* WAAAA!... *patrzy sie z usmiechem na Leth* ale to nic nie da... po prostu jestes ladna i tyle rolleyes redface redface redface koniec !! *zakneblowala go* mrgreen w takim razie ja dokoncze za niego blaugh Lethi ale on ma racje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 6:18 am
Vykk w takim razie ja dokoncze za niego blaugh Lethi ale on ma racje whee redface redface redface domokun ..argh.. nie lubie jak ktos mnie zawstydza redface *zakneblowala go tesh* xd mwhahah.. mwhahahahahah xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 2:09 pm
Umiescic moje zdjecie, czy nie umieszczac mojego zdjecia.... hmmm... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 2:21 pm
chari-san Umiescic moje zdjecie, czy nie umieszczac mojego zdjecia.... hmmm... stare umiescic !!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 2:24 pm
Dobra XD Dam to zdjecie XD apfffff  Nawet dzisiaj robione XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 2:29 pm
chari-san Dobra XD Dam to zdjecie XD apfffff  Nawet dzisiaj robione XD mi sie kuna podoba............. 3nodding no dobra niby masz "bon jovi" napisane na koszulce ale przynajmniej fajnie wygladasz......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 2:36 pm
opcy mi sie kuna podoba............. 3nodding no dobra niby masz "bon jovi" napisane na koszulce ale przynajmniej fajnie wygladasz...... hyh dzieki ^^ (cos masz do Bon Jovi? XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 2:38 pm
chari-san opcy mi sie kuna podoba............. 3nodding no dobra niby masz "bon jovi" napisane na koszulce ale przynajmniej fajnie wygladasz...... hyh dzieki ^^ (cos masz do Bon Jovi? XD) nic...... po prostu kaprawy jest...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 1:35 am
opcy chari-san opcy mi sie kuna podoba............. 3nodding no dobra niby masz "bon jovi" napisane na koszulce ale przynajmniej fajnie wygladasz...... hyh dzieki ^^ (cos masz do Bon Jovi? XD) nic...... po prostu kaprawy jest...... mrgreen wiesz... zgadzam sie z Opcym... w kwesti zarowno pierwszej jak i drugiej >P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 4:39 am
chari-san Dobra XD Dam to zdjecie XD apfffff  Nawet dzisiaj robione XD "...if you're ugly I'm ugly to..." reszte chyba znasz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 4:45 am
chari-san Dobra XD Dam to zdjecie XD apfffff  Nawet dzisiaj robione XD O.o .. łaaadne whee 3nodding bardzio sympatycznie wygladasz 3nodding a cio do bon joviego.. eee.. to zgadzam sie z przedmoowcami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 6:12 am
Lethiel chari-san Dobra XD Dam to zdjecie XD apfffff  Nawet dzisiaj robione XD O.o .. łaaadne whee 3nodding bardzio sympatycznie wygladasz 3nodding a cio do bon joviego.. eee.. to zgadzam sie z przedmoowcami xd spoko ^^ Ja sie w takich kwestiach nie obrazam ^^ (chyba, ze zaczniecie gorzej gadac o zespolach, ktore bardziej lubie xD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 2:19 pm
Lethiel chari-san Dobra XD Dam to zdjecie XD apfffff  Nawet dzisiaj robione XD O.o .. łaaadne whee 3nodding bardzio sympatycznie wygladasz 3nodding a cio do bon joviego.. eee.. to zgadzam sie z przedmoowcami xd hehe...zgadzam sie z leti i reszta....fajnie wygladasz, ale nie przepadam z abon jovi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 2:24 pm
Lethiel to ja dam swoje z tych wakacji blaugh tylko sie nie bać xd 1 jest tam kawalek Nerai xd 2 3 hehe....fajnie wygladash xd a gdzie na wakacjach bylas ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|