|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 12:58 pm
jem! dzisiaj już zjadłam, japko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 1:14 pm
haha a ja kanpkę z...
SZYNKĄ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:19 pm
hela bertz jem! dzisiaj już zjadłam, japko Jesz jabłko z miski O.o A ja jem zawsze to samo na śniadanie, obiad i kolację ---> kanapki z serem z zapiekacza joł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:24 pm
z miski? ale.... nieprawda, jem normalnie :< mm, lubię kanapki z serem. to podstawa mojej diety- ~..sekret mojej figury..~ ( neutral )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:27 pm
hela bertz z miski? ale.... nieprawda, jem normalnie :< mm, lubię kanapki z serem. to podstawa mojej diety- ~..sekret mojej figury..~ ( neutral ) Z miski, tak wynika ze zdjęcia od witolda. xd To zabrzmiało (chociaż może to niezbyt odpowiednie słowo na forum internetowym) jak reklama xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:29 pm
A ja się ograniczyłam do 2 posiłków dziennie rofl śniadanie, a po przyjściu ze szkoły 2 kanapki i na tym koniec do końca dnia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:30 pm
@ichabot: ojej... no tak. przestaje już myśleć ;x ha, bo tak miało brzmieć... zawsze chciałabym wystąpić w reklamie, ehh. albo sprzedawać rajstopy, te panie zawsze z taką nonszalancją przebierają w barwach, rozmiarach, itd... ehhh <łezka>
@lady: eek nie no, gdybym tak jadła, to bym w końcu uzyskała swoją wymarzoną figurę, ale niestety.... zawsze, jak na złość, kiedy podejmuję się diety, w domu musi znaleźć się pączek. albo moja ulubiona czekolada ;x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:38 pm
Mi to samo jakoś przyszło przed dniem moich urodzin. Coś mi na banie padło, bo straciłam apetyt i przez to schudłam 2 kilo ninja Rodzice każą mi jeść obiady (których i tak nie jem) bo uważają, że przez to co robię mogę znów mieć anemię talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:46 pm
Dziewczyny, z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że was nieźle pogrzało.
Jeść normalnie, nie bawić się w diety żadne! scream
Zamiast mniej jeść, proponuję wybrać sobie jakiś sport (najlepiej drużynowy). A jak nie, to jeść więcej owoców xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:50 pm
a co jeżeli nie lubię sportowej sylwetki? ;> no ale tak, to racja, ćwiczenia i dobrze wyważona dieta to klucz do sukcesu. aleee... czy to nie offtop? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:52 pm
hela bertz a co jeżeli nie lubię sportowej sylwetki? ;> no ale tak, to racja, ćwiczenia i dobrze wyważona dieta to klucz do sukcesu. aleee... czy to nie offtop? ninja Walnij jakieś zdjęcie! Szybko! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:52 pm
chyba offtop ninja mrgreen a ja zapisuje sie na basen, bo trzeba troche poprawić wygląd xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:58 pm
rth mrgreen JA. NA INFORMATYCE. pokazywalam kolezance komara lady, ha, wiesz... nie spotkałam jeszcze żadnej dziewczyny, która by powiedziała, że jest zadowolona ze swojego wyglądu. wg mnie, my zawsze albo właśnie skończyłyśmy dietę albo zaczynamy nową ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:04 pm
A ja znam taką jedną, co jest zadowolona, a przynajmniej sprawia takie wrażenie. Czasami się jej boję xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 3:05 pm
No tak xD Niektóre dziewczyny przesadzają jak mówią, że są za grube czy coś a naprawdę są szczupłe. Ja niestety szczupła nigdy nie byłam crying Ale mam zamiar to zmienić! mrgreen
A co do zdjęcia, to mi się wydaje, czy masz jaśniejsze włosy? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|