|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 24, 2010 11:08 am
moja siostra jest na uniwerku i ta część sesji kończy jej się dzień później.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 25, 2010 4:35 am
Oł, to może po prostu tak się złożyło w tym roku u moich znajomych xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 27, 2010 1:10 pm
Ignacy Wieniawa Heja wilkus! ;D Jak sesja poszła? witam whee brakowalo mi Ciebie crying a co do sesji, to sie pochwale xd [a co] krystalografia - 3.5 egzamin, 4 - cwiczenia chemia nieorganiczna 4 - egzamin, 4.5 - laboratorium chemia organiczna 4.5 egzamin, 5 - laboratorium licencjat 4 - prezentacja, 5 - praca , egzamin zostawilam sobie na wrzesien. chieli, zebym w 6 dni przerobila 3 lata xd jeszcze czego. ogolnie jestem zadowolona. jakbym nie konczyla studiow, to by stypendium bylo confused ei, wiesz, ze grasz ze mna i Burakiem w Zomga, prawda? xd .. i w ogole to pluje sobie w brode, bo bylam w Gdansku w zeszly weekend i nie mialam internetu [nie znalazlam tez niczego, co by mialo, ani politechniki xd ] nastepnym razem Cie namierze xd u nas chyba podobnie sa sesje na uw i pw. mozna isc razem swietowac pozniej. ogolnie, jak zyjesz, dobry czliowieku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 1:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 12:38 pm
nawet najlepszym sie zdaza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 30, 2010 9:17 am
wilkus ei, wiesz, ze grasz ze mna i Burakiem w Zomga, prawda? xd ogolnie, jak zyjesz, dobry czliowieku? Gratki za wyniki. 3nodding Ooooj dużo się pozmieniało, oj pozmieniało się. Postanowiłem sobie na przykład, że nie będę grał w gry komputerowe, także zomg odpada ;p Ogólnie żyję przeciętnie, dzisiaj się dowiedziałem, że poprawiłem maturkę z chemii z 82 na 93 %, co zapewnia mi miejsce na farmacji spokojnie, ale żal mi trochę odchodzić z analityki. W końcu mam praktycznie zaliczony rok. Tylko jeszcze jeden egzamin we wrześniu... No ale trzeba wziąć się w garść i nie oglądać się za siebie. Na I roku farmacji będę mógł sobie przepisać sporo przedmiotów, prawdopodobnie dostanę się na sekcję piłki nożnej, będę miał sporo wolnego czasu i trzy razy więcej chemii niż na analityce xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 30, 2010 9:23 am
Ignacy Wieniawa Gratki za wyniki. 3nodding Ooooj dużo się pozmieniało, oj pozmieniało się. Postanowiłem sobie na przykład, że nie będę grał w gry komputerowe, także zomg odpada ;p Ogólnie żyję przeciętnie, dzisiaj się dowiedziałem, że poprawiłem maturkę z chemii z 82 na 93 %, co zapewnia mi miejsce na farmacji spokojnie, ale żal mi trochę odchodzić z analityki. W końcu mam praktycznie zaliczony rok. Tylko jeszcze jeden egzamin we wrześniu... No ale trzeba wziąć się w garść i nie oglądać się za siebie. Na I roku farmacji będę mógł sobie przepisać sporo przedmiotów, prawdopodobnie dostanę się na sekcję piłki nożnej, będę miał sporo wolnego czasu i trzy razy więcej chemii niż na analityce xP ozby, dziekowac. xd szkoda, dobrze sie z Toba gralo 3nodding ale rozumiem. ja przestaje pic... oz, to gratuluje, bedziesz wreszcie robil, co chciales. 3nodding a idziesz na ten egazmin? xd dalej twierdze, ze chemia jest piekna 3nodding ja na razie walcze o przyjecie do zakladu na specjalizacje =_= chce tu!pilka nozna o.o? matko, moze w koncu bedzie ktos w polsce, kto umie grac? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 02, 2010 11:29 am
Przestajesz pić? Co cię skłoniło do tak drastycznej decyzji? xP
Prawdopodobnie będę musiał pójść na ten egzamin, bo mam kredyt studencki, a żeby móc dalej go mieć i nie musieć spłacać wcześniejszych transz w trybie natychmiastowym trzeba utrzymać ciągłość studiów. To znaczy zaliczyć sesję ;p
Nie wiem, czy da się do tego czasu podpisać aneks do umowy o zmianie kierunku studiów. Mam zamiar się tego dowiedzieć, ale do tego czasu moje plany wakacyjne obejmują naukę do chemii fizycznej mrgreen
To taki debilny przedmiot, że chce się wyć po prostu. Każą nam wkuwać wzory na pamięć. Nigdy ich nie użyliśmy do rozwiązania choćby jednego zadania. Jedynie na ćwiczeniach laboratoryjnych użyliśmy kilka (stosunek ilości użytych na zajęciach wzorów do wymaganych na egzaminie to o wiele wiele mniej niż 1/10). Same regułki, bez żadnych fajerwerków. Wszystko podane na zrytych wykładach zrobionych w powerpoincie. Ten kto robił te wykłady chciał chyba wykorzystać wszystkie możliwości programu (w tym rozmiary czcionek i ich kolory). Wszystko dawało zajebiście oczojebny efekt. Do tego trzeba doliczyć animacje. To był dopiero hardcore. Na szczęście miałem ksero z poprzedniego roku. Inaczej nic z tych wykładów bym nie miał xd
To wcale nie oznacza, że to nie moja wina, że nie zaliczyłem. Po prostu tego nie wkułem, a to tylko kwestia wkucia na blachę. xp
W Polsce jest zbyt mało dzielnic biedy (sic!), żeby mogły się pojawiać piłkarskie talenty pirate
edit: Zapomniałem się pochwalić. ZNOWU MAM NEOZDRADĘ W DOMU! MWAHAHAHAW XDXDSFGDJFIASDAWE XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 10:52 am
z grubsza stwierdzilam, ze to bez sensu, a raczej obrzydzili mi to na tyle, ze po prostu powiedzialam nie. ale ciekawe, jak to sie skonczy. byla bowiem taka sytuacja, ze mialam wcale nie cichego wielbiciela i przyjechal tutaj nawalony w ilijon dup i bylo strasznie =_= oprocz tego jeszcze jakies pijane dziewczyni mi grorily, ze mnie pobija etc>< [nie pierwszyzna to zreszta] wiec... nie chce byc taka, jak oni. pewnie bede popijac od czasu do czasu z przyjaciolmi, ale koniec z piciem do monitora ;p
tak, to sa te skomplikowane sprawy 3nodding a dostales sie na weterynarie juz?
oz, fizyczna>< gdyby nie to, ze jeden szczegolnie bliski mi czlowiek robi z tego specjalizacje, olalabym caly ten przedmiot cieplym moczem>< ale przyznaje, wasz wyklad musial byc straszny. moze facet po prostu poznal nowy program - podobno male dzieci naduzywaja nowopoznanych slow xd u nas bylo staroswiecko - wyprowadzenia na tablicy, cwiczenia rachunkowe i laboratorium. nie powiem, zeby mnie to pasjonowalo, ale mam zamiar sobie wszystkow przypomniec teraz w wakacje i ladnie napisac egzamin koncowy 3nodding
inna sprawa, ze Ci sie nie dziwie. szlag by mnie trafil, gdyby kazali mi sie takich rzeczy na pamiec uczyc o.o
to sie da zalatwic 3nodding ale tez nieciezko byc lepszym od naszych pilkarzy.
ooo, i gratuluje neozdrady! 4laugh bedzie z Toba wiekszy kontakt. a co sie stalo wlasciwie, ze zabrali internet o.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 11:15 am
idę się teraz ostro zachlać z Gemmą, życzcie nam powodzenia w tym boskim dziele.
brb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 11:54 am
wilkus to sie da zalatwic 3nodding ale tez nieciezko byc lepszym od naszych pilkarzy. ooo, i gratuluje neozdrady! 4laugh bedzie z Toba wiekszy kontakt. a co sie stalo wlasciwie, ze zabrali internet o.o? Z piciem do monitora? To już jest alkoholizm rofl Eeee... z weterynarii zrezygnowałem jeszcze w liceum. Nawet nie składałem papierów. Jeżeli chodzi ci o to, czy przekroczyłem próg z tego roku, to nie wiem, na żadnej uczelni nie ma jeszcze nawet pierwszych list. Dopiero ludzie wpisują wyniki, ale na ten przykład mój wynik przekroczył próg z farmacji z tamtego roku o 7 pkt. Biorąc pod uwagę to, że mój wynik z poprzedniego roku przekroczył próg sprzed dwóch lat o 4 pkt, to nawet jeżeli tendencja się powtórzy (czyli próg znowu podskoczy o 4 pkt) to i tak dostanę się w końcu na tą durną farmę. xP Z internetu zrezygnowali moi rodzice we w październiku, bo kończyła się umowa. Stwierdzili, że bez sensu jest płacić za internet, z którego tak naprawdę korzystałem tylko ja. Na wakacje podpisali nową umowę. mrgreen @Madame: Powodzenia, powodzenia. Zaiste, dzieło godne Bachusa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 11:35 pm
tak czytam wasze posty i nasuwa mi się jedna myśl- inteligentni z was ludzie. dejmien, gratuluje dobrego wyniku cool
(eh, chcę juz studiowac)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 05, 2010 3:47 am
ja bym powiedziala "znudzenie ostateczne" xd
skleroza sweatdrop rzeczywiscie bylo cos takiego. dasz rade 3nodding wiesz.. prog skacze, bo coraz prostrze matury robia [tak mi sie wydaje przynajmniej]
to w sumie nieglupie. i co najmniej milo z ich strony xd
ja czekam ciagle na ksiazki i mnie troche trafia, ze nie przychodza burning_eyes
@Hela: inte-co? niemniej dziekowac. milo uslyszec cos takiego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 06, 2010 7:54 am
wilkus ja bym powiedziala "znudzenie ostateczne" xd skleroza sweatdrop rzeczywiscie bylo cos takiego. dasz rade 3nodding wiesz.. prog skacze, bo coraz prostrze matury robia [tak mi sie wydaje przynajmniej] to w sumie nieglupie. i co najmniej milo z ich strony xd ja czekam ciagle na ksiazki i mnie troche trafia, ze nie przychodza burning_eyes @Hela: inte-co? niemniej dziekowac. milo uslyszec cos takiego whee Na jakie książki czekasz? ;O Jeżeli chodzi o ten internet, to nie patrzyłem na to z tej strony, że to "miło z ich strony". Postrzegałem to raczej jako wymóg, którego jeżeli nie spełnią to wszelka dyplomacja po obu stronach zostanie zawieszona do odwołania, a wojenna zawierucha po raz kolejny zawita na pole bitwy pirate xp hela bertz tak czytam wasze posty i nasuwa mi się jedna myśl- inteligentni z was ludzie. dejmien, gratuluje dobrego wyniku cool (eh, chcę juz studiowac) Dziękuję, dziękuję. Niezaprzeczalnie trzeba stwierdzić, że studia to najlepszy okres w życiu współczesnego człowieka. Przynajmniej ja lepszego czasu we własnym życiu nie doznałem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 06, 2010 8:39 am
Ignacy Wieniawa Na jakie książki czekasz? ;O Jeżeli chodzi o ten internet, to nie patrzyłem na to z tej strony, że to "miło z ich strony". Postrzegałem to raczej jako wymóg, którego jeżeli nie spełnią to wszelka dyplomacja po obu stronach zostanie zawieszona do odwołania, a wojenna zawierucha po raz kolejny zawita na pole bitwy pirate xp how to train your dragon i dalsze czesci xd czytalam kiedys dwie pierwsze, ale po filmie stwierdzilam, ze jeszcze raz ninja [pewnie dlatego, ze nie mial z nimi nic wspolnego. ale tez byl super] oz xd rozumiem, ze juz raz cos takiego mialo miejsce ninja ale wszyscy zyja, nie? co do ksiazek jeszcze: http://www.howtotrainyourdragonbooks.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|