|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 5:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 7:05 am
Dominik vagyok,félig lengyel vagyok de persze magyarországon születtem,és a földön élek xd , szeretem a történelmet, az amiméket, mangákat, Japános foglalkozásokat, barkácsolás, csak a JÓ zenék biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 29, 2010 11:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 01, 2010 4:15 pm
SalwerowiczDominik Dominik vagyok,félig lengyel vagyok de persze magyarországon születtem,és a földön élek xd , szeretem a történelmet, az amiméket, mangákat, Japános foglalkozásokat, barkácsolás, csak a JÓ zenék biggrin biggrin biggrin Üdv köztünk remélem aktív leszel 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 03, 2010 12:37 pm
Üdv!
Flauranne vagyok, akit ma teljesen kiraboltak accountostul, mindenestül. Párom és egy gaia-s ismerős jóvoltából, aki úgy segített, hogy nem is ismer, visszatértem és várom, hogy a gaia adminok visszaadják Flau-mat. Addig is így járok majd köztetek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 04, 2010 1:43 am
Akkor üdv itt újra köztünk! Sajnálom, hogy ez történt veled, cute pite profilján a kommentek között olvastam és példaképp fel lettél ott hozva. Ezeket csalók, hacker-ek csinálják valahogy script-eléssel a felugró ablakos trükköt. Semmilyen admin, vagy rendszer nem kér soha megerősítést, főleg ha már be vagy lépve, még levélben sem kérnek soha semmilyen oldal szerkesztői nevet és jelszót semmilyen körülmények között! Már én is tapasztaltam ilyeneket, szerencsére sose dőltem be egyiknek se! Legelőször jó pár hónapja tapasztaltam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 10, 2010 7:39 am
gyerekek, ez micsoda hanyagság... Na Üdv mindenkinek, Gabi vagyok (jelenleg Üllőről, de ez úgyis változni fog...) NEM vagyok újonc! Már vagy 2 hónapja beléptem csak Túúúúl lusta voltam ide írni ^^". Pedig már a legutóbbi talin is voltam... Azóta vagyok aktív tag, írogatok, barátkozok stb... Egyéb infókat a profilomon találsz (ami egy kissé siralmas, na mindegy. ) Ja és kannibál vagyok tehát ha valami nem tetszik harapok xd (Medve már tapasztalta xD) Akiket már ismerek: Az Timmy (régebbről, ő mutatta nekem a Gaiát biggrin ) Medve Malreni Napsugár Shin Lurzt Yondaimeomi Obilia Xanvie Citromyuki (őt is régebbről)
éés ha valakit kihagytam az szóljón ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 10, 2010 10:20 am
Tobi_Gabii gyerekek, ez micsoda hanyagság... Na Üdv mindenkinek, Gabi vagyok (jelenleg Üllőről, de ez úgyis változni fog...) NEM vagyok újonc! Már vagy 2 hónapja beléptem csak Túúúúl lusta voltam ide írni ^^". Pedig már a legutóbbi talin is voltam... Azóta vagyok aktív tag, írogatok, barátkozok stb... Egyéb infókat a profilomon találsz (ami egy kissé siralmas, na mindegy. ) Ja és kannibál vagyok tehát ha valami nem tetszik harapok xd (Medve már tapasztalta xD) Akiket már ismerek: Az Timmy (régebbről, ő mutatta nekem a Gaiát biggrin ) Medve Malreni Napsugár Shin Lurzt Yondaimeomi Obilia Xanvie Citromyuki (őt is régebbről)
éés ha valakit kihagytam az szóljón ^^" te megharaptad mackómat??!! evil őt harapdálni csak nekem szabad evil
amúgy üdv minden újoncnak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 10, 2010 12:55 pm
Üdv köztünk Arviss/Flauran Sajnálom ami veled történt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 10, 2010 3:20 pm
napsugar Tobi_Gabii gyerekek, ez micsoda hanyagság... Na Üdv mindenkinek, Gabi vagyok (jelenleg Üllőről, de ez úgyis változni fog...) NEM vagyok újonc! Már vagy 2 hónapja beléptem csak Túúúúl lusta voltam ide írni ^^". Pedig már a legutóbbi talin is voltam... Azóta vagyok aktív tag, írogatok, barátkozok stb... Egyéb infókat a profilomon találsz (ami egy kissé siralmas, na mindegy. ) Ja és kannibál vagyok tehát ha valami nem tetszik harapok xd (Medve már tapasztalta xD) Akiket már ismerek: Az Timmy (régebbről, ő mutatta nekem a Gaiát biggrin ) Medve Malreni Napsugár Shin Lurzt Yondaimeomi Obilia Xanvie Citromyuki (őt is régebbről)
éés ha valakit kihagytam az szóljón ^^" te megharaptad mackómat??!! evil őt harapdálni csak nekem szabad evil
amúgy üdv minden újoncnak csak önvédelem volt neutral nem engedte l az ujjam és csak így tudtam elérni hogy engedje el neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 4:18 am
szevasztok en 12 eves romaiai tag vagyok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 13, 2010 5:06 am
Üdv smile És neked is üdv Gabi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 4:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 17, 2010 10:02 am
Üdvözletem mindenkinek, kicsit elhanyagoltam a Gaia-t redface de most visszatértem.... gondolom "nagyon örültök" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|