|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 6:28 am
stranger12 Hungarian Aoyama jajam am most jollaktam holnapra is tegyetek félre egy kis vért biggrin vagy majd megcsapolom a grófot meg a nárciszt biggrin grófot???? eek medvét whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 6:45 am
Ühüm.....gróf....de felvitte a dolgát a jóisten valakinek.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 6:50 am
én sem tom h mér lett gróf.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 6:58 am
Mert tényleg az Gróf Philip Dávid Gábor..... öh...Laci...talán még? Nem tudom, nagyon hosszú a neve... sweatdrop Nah azt csak felejtsd elXP Az én A+-os véremből senki sem kap, csak a mesterem! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:09 am
Grófót ne bántsátok!!!Ha stresszes rosszabb lesz a vére! és akkor elpusztulok crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:14 am
Hungarian Aoyama Grófót ne bántsátok!!!Ha stresszes rosszabb lesz a vére! és akkor elpusztulok crying ki bántja??? drága egyetlen teddymackókámat nem bántjuk max agyonszeretgetjük
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:18 am
már megint csak őt szereted agyon és engem elhagyagolsz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:22 am
Hungarian Aoyama már megint csak őt szereted agyon és engem elhagyagolsz crying neeem gonk csak kettészakadni még mindig nemtok crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:31 am
emo Láttod...már engem se szeretget..pedig itt fonyadok el fény hiján....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:35 am
gonk gonk *minden erejét összeszedi és erősen koncentrálva próbálja sejtjeit rávenni h OSZTÓDJANAK........................*
bocsi skacok nem megy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:39 am
napsugar gonk gonk *minden erejét összeszedi és erősen koncentrálva próbálja sejtjeit rávenni h OSZTÓDJANAK........................*
bocsi skacok nem megy de..de... én már hervadok ell..... crying Mi lenne, ha forgó rendszerben adogatnálXD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:50 am
stare megpróbálok minden tőlem telhetőt.... nah gonk *elkezd körbe körbe forogni* szédülök....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 7:53 am
am mér én kellek mindenkinek?? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 8:25 am
napsugar am mér én kellek mindenkinek?? redface Mert olyan cukor és aranyos vagy 4laugh Szédülsz? *elkapja, és mint a tangóban mélyen megdönti, esernyővel kitakarja magukat, és ad neki egy puszit a szája sarkára*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 29, 2009 8:31 am
Na jó.........akkor én el is mehetek világgá??? cry cry cry Ény máááááááásenkinyek sem kellek cry cry cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|