|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:47 am
[ Kaku ] Akiko Tamashii [ Kaku ] Akiko Tamashii nie blaugh nie lubie starych facetow mhm, ja tez nie, piateczka blaugh blaugh taaa....a jakich lubisz? wink dobre pytanie.. wiesz, preferuje kobiety. raz sprobowalem i tak mi zostalo. moze tez sprobujesz? nie, dzieki, nieskozystam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:48 am
agut [ Kaku ] Akiko Tamashii [ Kaku ] Akiko Tamashii nie blaugh nie lubie starych facetow mhm, ja tez nie, piateczka blaugh blaugh taaa....a jakich lubisz? wink dobre pytanie.. wiesz, preferuje kobiety. raz sprobowalem i tak mi zostalo. moze tez sprobujesz? lol....czy ty jej przypadkiem do czegos nie namawiasz?? stare mhm, jak zwykle zreszta.. dewiacje w tym kierunku nie sa wcale takie najgorsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:48 am
no nie taka mloda 22 lata juz masz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:49 am
[ Kaku ] agut [ Kaku ] Akiko Tamashii [ Kaku ] Akiko Tamashii nie blaugh nie lubie starych facetow mhm, ja tez nie, piateczka blaugh blaugh taaa....a jakich lubisz? wink dobre pytanie.. wiesz, preferuje kobiety. raz sprobowalem i tak mi zostalo. moze tez sprobujesz? lol....czy ty jej przypadkiem do czegos nie namawiasz?? stare mhm, jak zwykle zreszta.. dewiacje w tym kiedunku nie sa wcale takie najgorsze. hyhy...ale ja chyba bym jednak nie skozystala, wole facetow blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:50 am
Nightmaree no nie taka mloda 22 lata juz masz xd Nom. wlasnie dlatego obawiam sie swojej przyszlosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:51 am
Luk83 Nightmaree no nie taka mloda 22 lata juz masz xd Nom. wlasnie dlatego obawiam sie swojej przyszlosci. *przytula* bede obok Ciebie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane!!!!!!!!!!!! gonk Dlaczego Cie nie ma!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Nie no, wiesz Aki.. jak nie chcesz / nie masz czasu to nie, spoxik... Dla mnie nie ma miejsca na scieme.. szczerosc rox, nawet jesli rozbraja 3nodding heart Aha, w wakacje wpadne do Ciebie na kawke, bo jade do babci kolo Ostrowa xd eee ...a... zapomnialam....oki na wymiana ale musisz troszeczke poczekac bo musze jeszcze inne avki narysowac @_@ eeeeeeeeee........obcych nie wpuszczam do domu xd ale zapraszam na spotkanie (MS) [ne Piachu? wink ] ...poznasz moich znajomych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:52 am