|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:41 am
Kitty ShadowCat 4laugh 4laugh 4laugh heart whee mhraaa whee heart heart heart heart a ty czemu nie lowish ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:42 am
Nightmaree Luk83 Od dawna wiadomo ze dziewczyny leca na starszych, ale zeby sobie robic specjalnie zmarszczki xp u ciebie zmarszczek nie widac xd nie masz powodzenia?? blaugh Ja tam zmarszczek nie mam, ale ladna buzke i powodzenie mam 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tam wole mlode mieska *oblizuje sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii nie blaugh nie lubie starych facetow mhm, ja tez nie, piateczka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Luk83 Od dawna wiadomo ze dziewczyny leca na starszych, ale zeby sobie robic specjalnie zmarszczki xp wiesz..wspolczesna medycyna jest na zaskakujaco wysokim poziomie..niedlugo zobaczysz orlando bloom ze zmarszczkami czy hemoroidami. anyways, zle interpretujesz zaistniala sytuacje. Przeciez zartowalem. Nightmaree zamiast zmarszczkami czaruje czyms innym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:43 am
]Goth bless[ Aki, chcialoby Ci sie narysowac mi rysek za rysek 3nodding heart Jezeli nie, to zaplace w goldach... no wiesz..................nie no.............*zastanawia sie* .......hmn.......hmm.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Luk83 [ Kaku ] Luk83 Od dawna wiadomo ze dziewczyny leca na starszych, ale zeby sobie robic specjalnie zmarszczki xp wiesz..wspolczesna medycyna jest na zaskakujaco wysokim poziomie..niedlugo zobaczysz orlando bloom ze zmarszczkami czy hemoroidami. anyways, zle interpretujesz zaistniala sytuacje. Przeciez zartowalem. Nightmaree zamiast zmarszczkami czaruje czyms innym. zauwazyłam:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Nightmaree Luk83 Od dawna wiadomo ze dziewczyny leca na starszych, ale zeby sobie robic specjalnie zmarszczki xp u ciebie zmarszczek nie widac xd nie masz powodzenia?? blaugh Ja tam zmarszczek nie mam, ale ladna buzke i powodzenie mam 3nodding heart nio bo mlodzi sa fajniejsi od jakis staruszQf razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane!! Gdzie jestes ty moje kochanie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:44 am
[ Kaku ] Akiko Tamashii nie blaugh nie lubie starych facetow mhm, ja tez nie, piateczka blaugh blaugh taaa....a jakich lubisz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:46 am
Akiko Tamashii [ Kaku ] Akiko Tamashii nie blaugh nie lubie starych facetow mhm, ja tez nie, piateczka blaugh blaugh taaa....a jakich lubisz? wink dobre pytanie.. wiesz, preferuje kobiety. raz sprobowalem i tak mi zostalo. moze tez sprobujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:46 am
Nie no, wiesz Aki.. jak nie chcesz / nie masz czasu to nie, spoxik... Dla mnie nie ma miejsca na scieme.. szczerosc rox, nawet jesli rozbraja 3nodding heart Aha, w wakacje wpadne do Ciebie na kawke, bo jade do babci kolo Ostrowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:47 am
[ Kaku ] Akiko Tamashii [ Kaku ] Akiko Tamashii nie blaugh nie lubie starych facetow mhm, ja tez nie, piateczka blaugh blaugh taaa....a jakich lubisz? wink dobre pytanie.. wiesz, preferuje kobiety. raz sprobowalem i tak mi zostalo. moze tez sprobujesz? lol....czy ty jej przypadkiem do czegos nie namawiasz?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:47 am
Nightmaree Luk83 [ Kaku ] Luk83 Od dawna wiadomo ze dziewczyny leca na starszych, ale zeby sobie robic specjalnie zmarszczki xp wiesz..wspolczesna medycyna jest na zaskakujaco wysokim poziomie..niedlugo zobaczysz orlando bloom ze zmarszczkami czy hemoroidami. anyways, zle interpretujesz zaistniala sytuacje. Przeciez zartowalem. Nightmaree zamiast zmarszczkami czaruje czyms innym. zauwazyłam:> To dobrze. Czasy sie zmienija, moda tez, woli sie mloda krew. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|