|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:35 am
ok też lece połowić... papas ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:36 am
[quote="[ Kaku ]bede wtedy przystojny* jak harrison ford. Taa.. szkoda, ze Ford nie zagra przy Cheewiem w nowych Star warsach.. no, ale dziadzius juz z niego..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Akiko Tamashii ty sie tak nie denerwuj piachu bo bedziesz mial zmarszczki xd bede wtedy przystojny* jak harrison ford. xd czy ja wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ [quote="[ Kaku ]bede wtedy przystojny* jak harrison ford. Taa.. szkoda, ze Ford nie zagra przy Cheewiem w nowych Star warsach.. no, ale dziadzius juz z niego.. ale Ci sie serce błyszczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:37 am
4laugh 4laugh 4laugh heart whee mhraaa whee heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:38 am
kici kici kotecku co za zmiana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:38 am
]Goth bless[ [ Kaku ]bede wtedy przystojny* jak harrison ford.[/quote] Taa.. szkoda, ze Ford nie zagra przy Cheewiem w nowych Star warsach.. no, ale dziadzius juz z niego..[/quote]ee..lata swietnosci w sw on ma juz lata swietlne za soba.
[quote="Akiko Tamashii [ Kaku ] Akiko Tamashii ty sie tak nie denerwuj piachu bo bedziesz mial zmarszczki xd bede wtedy przystojny* jak harrison ford. xd czy ja wiem no co..przez to ze nie jest biszonenem i nie obsciskuje sie z innymi facetami od razu go przekresla? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:39 am
Od dawna wiadomo ze dziewczyny leca na starszych, ale zeby sobie robic specjalnie zmarszczki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:40 am
Aki, chcialoby Ci sie narysowac mi rysek za rysek 3nodding heart Jezeli nie, to zaplace w goldach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:40 am
Luk83 Od dawna wiadomo ze dziewczyny leca na starszych, ale zeby sobie robic specjalnie zmarszczki xp u ciebie zmarszczek nie widac xd nie masz powodzenia?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:41 am
Nightmaree kici kici kotecku co za zmiana wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luk83 Od dawna wiadomo ze dziewczyny leca na starszych, ale zeby sobie robic specjalnie zmarszczki xp no wiesz to tez zalezy....bo na starych dziadQw to chyba tylko za kase poleca razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] ]Goth bless[ [ Kaku ]bede wtedy przystojny* jak harrison ford.[/quote] Taa.. szkoda, ze Ford nie zagra przy Cheewiem w nowych Star warsach.. no, ale dziadzius juz z niego..[/quote]ee..lata swietnosci w sw on ma juz lata swietlne za soba.
[quote="Akiko Tamashii [ Kaku ] Akiko Tamashii ty sie tak nie denerwuj piachu bo bedziesz mial zmarszczki xd bede wtedy przystojny* jak harrison ford. xd czy ja wiem no co..przez to ze nie jest biszonenem i nie obsciskuje sie z innymi facetami od razu go przekresla? xd nie blaugh nie lubie starych facetow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luk83 Od dawna wiadomo ze dziewczyny leca na starszych, ale zeby sobie robic specjalnie zmarszczki xp wiesz..wspolczesna medycyna jest na zaskakujaco wysokim poziomie..niedlugo zobaczysz orlando bloom ze zmarszczkami czy hemoroidami. anyways, zle interpretujesz zaistniala sytuacje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|