|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:23 am
]Goth bless[ Czesc wszustkim... Illune.. nowy towarek? Przedstawisz mnie? 3nodding heart Heh ^^ Ta.. heart No to Kage to jest Kyrios XD Moj maz. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:24 am
Nom. Milo mi. Od niedawna jestem dopiero na gai.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:24 am
Ntsumi_Aya Addik Akiko Tamashii widze ze mash kase ..... pozycz ... ploshe 2 000 tak dla pewnosci .... jutro ci oddam .... a lbo w poniedzialek ... obiecooje .... exclaim przeca do tego czasu nie uzbierasz 80k mam pytanie sweatdrop *z szybkością błyskawicy wyciąga katane, zachodzi Addika od tyłu ii przykłada mu ostrze do szyi* ignorujesz mnie ? stare nie ... jestem tylko lekko zajety i chyba cie niezauwazylem .... *znika i pojawia sie na jeziorq .....* lowie rybki 3nodding przyjdz do nas ... sir sniper ( only poland )... pierwsze jeziorqo ... ploshe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:25 am
Witaj Goth Bless Jestem Kiryo :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:27 am
Addik Ntsumi_Aya Addik Akiko Tamashii widze ze mash kase ..... pozycz ... ploshe 2 000 tak dla pewnosci .... jutro ci oddam .... a lbo w poniedzialek ... obiecooje .... exclaim przeca do tego czasu nie uzbierasz 80k mam pytanie sweatdrop *z szybkością błyskawicy wyciąga katane, zachodzi Addika od tyłu ii przykłada mu ostrze do szyi* ignorujesz mnie ? stare nie ... jestem tylko lekko zajety i chyba cie niezauwazylem .... *znika i pojawia sie na jeziorq .....* lowie rybki 3nodding przyjdz do nas ... sir sniper ( only poland )... pierwsze jeziorqo ... ploshe 3nodding Oo Oo *nadal tma go z kataną przystawioną do szyi* Oo Aha Oo Zaraz siępostaram ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:28 am
=Kiryo= *całuje Illune namietnie* XD mrrauu whee heart (lol teraz mi sie przypomina nasza druzyna 3 kotkow na epsilonie XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:30 am
:/ niiii nuuu glodna juz jestem [tylko sniadanie zjadlam, ale to bylo o 9 rano] ;/ *drepta do kuchni po ryz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:30 am
=Kiryo= Witaj Goth Bless Jestem Kiryo :] Witaj... mam nadzieje, ze podoba Ci sie w naszych szeregach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:31 am
Addik Ntsumi_Aya Addik Akiko Tamashii widze ze mash kase ..... pozycz ... ploshe 2 000 tak dla pewnosci .... jutro ci oddam .... a lbo w poniedzialek ... obiecooje .... exclaim przeca do tego czasu nie uzbierasz 80k mam pytanie sweatdrop *z szybkością błyskawicy wyciąga katane, zachodzi Addika od tyłu ii przykłada mu ostrze do szyi* ignorujesz mnie ? stare nie ... jestem tylko lekko zajety i chyba cie niezauwazylem .... *znika i pojawia sie na jeziorq .....* lowie rybki 3nodding przyjdz do nas ... sir sniper ( only poland )... pierwsze jeziorqo ... ploshe 3nodding stressed ziom, ja ci pozycze jak chcesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:32 am
*wychodzi z kąta* gdzie moj Kubuś? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:33 am
jestem na chwile sprawdzic aukcje ninja o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree *wychodzi z kąta* gdzie moj Kubuś? xp twoj? Nie mam pojecia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Addik Ntsumi_Aya Addik Akiko Tamashii widze ze mash kase ..... pozycz ... ploshe 2 000 tak dla pewnosci .... jutro ci oddam .... a lbo w poniedzialek ... obiecooje .... exclaim przeca do tego czasu nie uzbierasz 80k mam pytanie sweatdrop *z szybkością błyskawicy wyciąga katane, zachodzi Addika od tyłu ii przykłada mu ostrze do szyi* ignorujesz mnie ? stare nie ... jestem tylko lekko zajety i chyba cie niezauwazylem .... *znika i pojawia sie na jeziorq .....* lowie rybki 3nodding przyjdz do nas ... sir sniper ( only poland )... pierwsze jeziorqo ... ploshe 3nodding stressed ziom, ja ci pozycze jak chcesz. ty sie tak nie denerwuj piachu bo bedziesz mial zmarszczki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:34 am
Akiko Tamashii [ Kaku ] Addik Ntsumi_Aya Addik Akiko Tamashii widze ze mash kase ..... pozycz ... ploshe 2 000 tak dla pewnosci .... jutro ci oddam .... a lbo w poniedzialek ... obiecooje .... exclaim przeca do tego czasu nie uzbierasz 80k mam pytanie sweatdrop *z szybkością błyskawicy wyciąga katane, zachodzi Addika od tyłu ii przykłada mu ostrze do szyi* ignorujesz mnie ? stare nie ... jestem tylko lekko zajety i chyba cie niezauwazylem .... *znika i pojawia sie na jeziorq .....* lowie rybki 3nodding przyjdz do nas ... sir sniper ( only poland )... pierwsze jeziorqo ... ploshe 3nodding stressed ziom, ja ci pozycze jak chcesz. ty sie tak nie denerwuj piachu bo bedziesz mial zmarszczki xd bede wtedy przystojny* jak harrison ford.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|