|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:12 am
Akiko Tamashii ja mialam jeszcze niedawno okolo 40k ale wydalam ofc stare Welcome Akiko Tamashii , your Gaia Gold: 12437 crying a potrzebuje ok 80k Oo Oo Oo Oo troche ... dużo Oo Welkome Nsumi_Aya , your Gaia Gold: 4209 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:14 am
Akiko Tamashii widze ze mash kase ..... pozycz ... ploshe 2 000 tak dla pewnosci .... jutro ci oddam .... a lbo w poniedzialek ... obiecooje .... exclaim przeca do tego czasu nie uzbierasz 80k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:14 am
i jeszcze ciota jedna nie chce sobie pojsc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:16 am
Addik Akiko Tamashii widze ze mash kase ..... pozycz ... ploshe 2 000 tak dla pewnosci .... jutro ci oddam .... a lbo w poniedzialek ... obiecooje .... exclaim przeca do tego czasu nie uzbierasz 80k mam pytanie sweatdrop *z szybkością błyskawicy wyciąga katane, zachodzi Addika od tyłu ii przykłada mu ostrze do szyi* ignorujesz mnie ? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem spowrotem Witam wszystkich biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Akiko Tamashii ja mialam jeszcze niedawno okolo 40k ale wydalam ofc stare Welcome Akiko Tamashii , your Gaia Gold: 12437 crying a potrzebuje ok 80k Oo Oo Oo Oo troche ... dużo Oo Welkome Nsumi_Aya , your Gaia Gold: 4209 ^^ jak dla kogo duzo gonk crying marzy mi sie taki ogonek demonka, OMG, dmoniczne skrzydelka na glowke, demoniczny "widelczyk" crying buuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:18 am
=Kiryo= Jestem spowrotem Witam wszystkich biggrin Cześć whee *caluuje* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii jak dla kogo duzo gonk crying marzy mi sie taki ogonek demonka, OMG, dmoniczne skrzydelka na glowke, demoniczny "widelczyk" crying buuuuuuu crying ogonek i skrzydełka sa fajne... i jeszcze "darck szalik " xd no i może zony mp3 player, i te big sluchawki crying Witaj Kiryo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Akiko Tamashii widze ze mash kase ..... pozycz ... ploshe 2 000 tak dla pewnosci .... jutro ci oddam .... a lbo w poniedzialek ... obiecooje .... exclaim przeca do tego czasu nie uzbierasz 80k jakbym na nic nie zbierala to bym mogla zaryzykowac xp a tak pozostaje mi powiedziec....bujaj sie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:19 am
*całuje Illune namietnie* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:19 am
Hej. Co tam ciekawego slychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:20 am
Luk83 Hej. Co tam ciekawego slychac?? Hey Oo nie znam Cie Oo *podaje łapke* Aya jestem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:20 am
Czesc wszustkim... Illune.. nowy towarek? Przedstawisz mnie? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:21 am
Ntsumi_Aya Addik Akiko Tamashii widze ze mash kase ..... pozycz ... ploshe 2 000 tak dla pewnosci .... jutro ci oddam .... a lbo w poniedzialek ... obiecooje .... exclaim przeca do tego czasu nie uzbierasz 80k mam pytanie sweatdrop *z szybkością błyskawicy wyciąga katane, zachodzi Addika od tyłu ii przykłada mu ostrze do szyi* ignorujesz mnie ? stare Wiec ? scream scream scream scream *przykłada mocniej katane i trzyma go, żeby nie uciekł* stressed scream Witaj Kage
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:23 am
]Goth bless[ Czesc wszustkim... Illune.. nowy towarek? Przedstawisz mnie? 3nodding heart witaj ;] witam rowniez innych nowoprzybylych razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|