|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:58 am
niby rybki sie tu lowi, a jakie sceny rodzajowe tu odwalamy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:02 am
ubral bys sie ... bo tu dziewczyny patrza ... i wogle ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:03 am
tu trzeba normalnie w calej latarni zaslonic zaslonki, bo sie zjawili tacy podgladacze no...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:03 am
ubral bys sie............. bo tu dziewczyny patraza i wogle .... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:04 am
Addik ubral bys sie............. bo tu dziewczyny patraza i wogle .... stare ( xd ) aa tam xd ja przez pierwsze chyba 4 czy 5 miesięcy w samej bieliźnie chodziłam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:04 am
Addik pozyczy mi ktos 1000 g .... bo sie wkoozylem .... caly dzien zbieralem i mosialem oddac sniperowi bo namnie nie pasooje ... crying moge oddac jeszcze plachte doocha , zielony plyn i moje pierwsze ubranka .... sad kto porzyczy mi 65k xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:05 am
Akiko Tamashii Addik pozyczy mi ktos 1000 g .... bo sie wkoozylem .... caly dzien zbieralem i mosialem oddac sniperowi bo namnie nie pasooje ... crying moge oddac jeszcze plachte doocha , zielony plyn i moje pierwsze ubranka .... sad kto porzyczy mi 65k xd Oo 65 ? a poco Ci aż tyle ? xd (tzw. na co zbierasz ? xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:06 am
Ntsumi_Aya Akiko Tamashii Addik pozyczy mi ktos 1000 g .... bo sie wkoozylem .... caly dzien zbieralem i mosialem oddac sniperowi bo namnie nie pasooje ... crying moge oddac jeszcze plachte doocha , zielony plyn i moje pierwsze ubranka .... sad kto porzyczy mi 65k xd Oo 65 ? a poco Ci aż tyle ? xd (tzw. na co zbierasz ? xd ) na demoniczne skrzydelka na glowe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:07 am
!! Jakis cham mi sie tu na miejsce snajpera wepchal!!!! Normalnie udusic takiego!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:08 am
Neilameane !! Jakis cham mi sie tu na miejsce snajpera wepchal!!!! Normalnie udusic takiego!!!! nom .... straszne .... ... ja tez bym se teraz usiadl i polowil ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 9:09 am
Addik Neilameane !! Jakis cham mi sie tu na miejsce snajpera wepchal!!!! Normalnie udusic takiego!!!! nom .... straszne .... ... ja tez bym se teraz usiadl i polowil ... miłego xd nie ma cierpliwości do rybek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|