|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:38 am
Lavagetas_heqetai Nightmaree słyszałam ze mezczyzni to najlepsi kucharze na swiecie ale mysle ze Fryzjerzy i krytycy tez... zawsze lepsze to od zdania 15-letniego dziecka xd masz od 21 XD co mam;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:38 am
Nightmaree słyszałam ze mezczyzni to najlepsi kucharze na swiecie ale mysle ze Fryzjerzy i krytycy tez... zawsze lepsze to od zdania 15-letniego dziecka xd o ile ktos uwaza ze 15 ktos to jeszcze dziecko....bo mozna miec rozne opinie na ten temat. w koncu nawet jak ktos ma 18 lat jest dzieckiem i moze sie zachowywacjeszcze bardziej szczeniacko niz nawet 12 latek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:39 am
Nightmaree Lavagetas_heqetai Nightmaree słyszałam ze mezczyzni to najlepsi kucharze na swiecie ale mysle ze Fryzjerzy i krytycy tez... zawsze lepsze to od zdania 15-letniego dziecka xd masz od 21 XD co mam;> no masz zdanie od 21 letniego dzieciaka- czyli- "mua" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:41 am
Lavagetas_heqetai Nightmaree Lavagetas_heqetai Nightmaree słyszałam ze mezczyzni to najlepsi kucharze na swiecie ale mysle ze Fryzjerzy i krytycy tez... zawsze lepsze to od zdania 15-letniego dziecka xd masz od 21 XD co mam;> no masz zdanie od 21 letniego dzieciaka- czyli- "mua" XD ja nie mowiłam o Tobie słoneczko *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:42 am
Nightmaree ja nie mowiłam o Tobie słoneczko *cmok* no bo zaczynam sie czerwienic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Lavagetas_heqetai Nightmaree Lavagetas_heqetai Nightmaree słyszałam ze mezczyzni to najlepsi kucharze na swiecie ale mysle ze Fryzjerzy i krytycy tez... zawsze lepsze to od zdania 15-letniego dziecka xd masz od 21 XD co mam;> no masz zdanie od 21 letniego dzieciaka- czyli- "mua" XD ja nie mowiłam o Tobie słoneczko *cmok* mowila o sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:45 am
oki ja juz lece :nija: *OFF LURKING* *znika* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:45 am
uck ... kupilem bandane i ... okazalo sie ze to ta zachodzaca na oczy .... exclaim a pytalem sie specjalnie ktoora to question sweatdrop walek ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:46 am
nuuudno *siada w kącie i obserwuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:49 am
pozyczy mi ktos 1000 g .... bo sie wkoozylem .... caly dzien zbieralem i mosialem oddac sniperowi bo namnie nie pasooje ... crying moge oddac jeszcze plachte doocha , zielony plyn i moje pierwsze ubranka .... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:52 am
Lavagetas_heqetai Nightmaree Lavagetas_heqetai Nightmaree no i o to chodzilo xd *calusy dla wszystkich* tez dostane jak powiem ze fajna? xd nie jak powiesz prawde to dostaniesz wink no to powiem ze fryzurka pasuje Ci bardzo dobrze wink Tom- mam vira bo sciagalem z sieci kod do ukrytego poziomu i teraz klapa crying xd to niedobshe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|