|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:29 am
Nightmaree no i o to chodzilo xd *calusy dla wszystkich* tez dostane jak powiem ze fajna? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:30 am
Nightmaree jak wam sie podoba moja nowa fryzura :> wink Pasuje Ci do oczu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:31 am
Lavagetas_heqetai Nightmaree no i o to chodzilo xd *calusy dla wszystkich* tez dostane jak powiem ze fajna? xd nie jak powiesz prawde to dostaniesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:31 am
siemano biggrin nadal grash w pasjansa? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:32 am
Nightmaree Lavagetas_heqetai Nightmaree no i o to chodzilo xd *calusy dla wszystkich* tez dostane jak powiem ze fajna? xd nie jak powiesz prawde to dostaniesz wink wporzo fryz.... moze wyskoczymy razem na "pieterko"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:33 am
Nightmaree Lavagetas_heqetai Nightmaree no i o to chodzilo xd *calusy dla wszystkich* tez dostane jak powiem ze fajna? xd nie jak powiesz prawde to dostaniesz wink no to powiem ze fryzurka pasuje Ci bardzo dobrze wink Tom- mam vira bo sciagalem z sieci kod do ukrytego poziomu i teraz klapa crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:33 am
Ozzwald Nightmaree Lavagetas_heqetai Nightmaree no i o to chodzilo xd *calusy dla wszystkich* tez dostane jak powiem ze fajna? xd nie jak powiesz prawde to dostaniesz wink wporzo fryz.... moze wyskoczymy razem na "pieterko"? o Bozie z tym kijem??*ucieka w kąt*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:34 am
Nightmaree Ozzwald Nightmaree Lavagetas_heqetai Nightmaree no i o to chodzilo xd *calusy dla wszystkich* tez dostane jak powiem ze fajna? xd nie jak powiesz prawde to dostaniesz wink wporzo fryz.... moze wyskoczymy razem na "pieterko"? o Bozie z tym kijem??*ucieka w kąt* kij ma tylko odstraszac gapiow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:34 am
*buziak w czolko dla Lavegetasa* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:35 am
Nightmaree jak wam sie podoba moja nowa fryzura :> wink tak szczerze to jest obrzydliwa...i ten kolor gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mmmm a co bedziemy robic?? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree *buziak w czolko dla Lavagetasa* heart ahh dziekuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:36 am
Nightmaree mmmm a co bedziemy robic?? redface no teraz juz nic bo musze zniknac.. na jakisc czas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:36 am
słyszałam ze mezczyzni to najlepsi kucharze na swiecie ale mysle ze Fryzjerzy i krytycy tez... zawsze lepsze to od zdania 15-letniego dziecka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 8:37 am
Nightmaree słyszałam ze mezczyzni to najlepsi kucharze na swiecie ale mysle ze Fryzjerzy i krytycy tez... zawsze lepsze to od zdania 15-letniego dziecka xd masz od 21 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|