|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:12 am
opcy kauabanga madafakaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisane do cholery.......... napisane!!!!!!!!! uaaaaaaaaaa!!!!!!!!! niach niach niach......... domokun domokun domokun domokun domokun Ha.. wierzylem w ciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:12 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *budzi się* *zieeeeeeeeff* sweatdrop ale dłoogo spałam eek .... stare ... ok ... rozumiem...... xd ...... alocha ludzie .... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:14 am
Ozzwald opcy kauabanga madafakaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisane do cholery.......... napisane!!!!!!!!! uaaaaaaaaaa!!!!!!!!! niach niach niach......... domokun domokun domokun domokun domokun Ha.. wierzylem w ciebie... a teraz ide sie upic......... a wlasciwie to za godzine....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *budzi się* *zieeeeeeeeff* sweatdrop ale dłoogo spałam eek .... stare ... ok ... rozumiem...... xd ...... alocha ludzie .... stare CZESC !! scream xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Kitty ShadowCat *budzi się* *zieeeeeeeeff* sweatdrop ale dłoogo spałam eek WItaj ...^^ .. dzis wszyscy cos pozno wstaja ... xd a chwalcie sie tym... zobaczymy kto pod koniec maja, w czerwcu i w pazdzierniku bedzie pozno wstawal.. HaHa... domokun biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:15 am
opcy Ozzwald opcy kauabanga madafakaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisane do cholery.......... napisane!!!!!!!!! uaaaaaaaaaa!!!!!!!!! niach niach niach......... domokun domokun domokun domokun domokun Ha.. wierzylem w ciebie... a teraz ide sie upic......... a wlasciwie to za godzine....... 3nodding Bardzo przyzwoity pomysl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:16 am
YumiTao Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *budzi się* *zieeeeeeeeff* sweatdrop ale dłoogo spałam eek .... stare ... ok ... rozumiem...... xd ...... alocha ludzie .... stare CZESC !! scream xd xd ah... jak miło że ktoś mnie zauważył *przytuuuuuuuuuuuul ogromny* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:17 am
Kiart Kitty ShadowCat *budzi się* *zieeeeeeeeff* sweatdrop ale dłoogo spałam eek WItaj ...^^ .. dzis wszyscy cos pozno wstaja ... xd O.o. Kiratooś whee heart 4laugh *rzut na szyję* *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:18 am
Kitty ShadowCat YumiTao Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat *budzi się* *zieeeeeeeeff* sweatdrop ale dłoogo spałam eek .... stare ... ok ... rozumiem...... xd ...... alocha ludzie .... stare CZESC !! scream xd xd ah... jak miło że ktoś mnie zauważył *przytuuuuuuuuuuuul ogromny* 4laugh nie wazne... moj blad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:19 am