|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:02 am
Kiart YumiTao BeeWolf_san słabi jestescie kury - nie mam jaj taa a co powiesz na to now playing: Shazza - bajo bongo xd I Hate Disco Polo.... xp disco wymiata xd leszczu jestes jak nie słuchasz disca xd xd Now Playing : Disco polo - Lody na patyku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:03 am
Ozzwald Oo kurde, ale sobie przekimalem... biggrin Witaj spowrotem ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:04 am
*budzi się* *zieeeeeeeeff* sweatdrop ale dłoogo spałam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:05 am
*booodzi sie znoofuuu ... rusza raczka i.... whee eek *
wow ... nie boli .... jestem zdrofy .....
ps. czesc ozz .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Oo kurde, ale sobie przekimalem... biggrin xp whee sweatdrop scream scream scream xd biggrin stare a ja mam a ja mama, wielka plame na biurku wylalem cole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san YumiTao BeeWolf_san słabi jestescie kury - nie mam jaj taa a co powiesz na to now playing: Shazza - bajo bongo xd to nie jest smieszna ale TheBill - masochista jest. xd nie słyszałam....ale pewnie wiocha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald Oo kurde, ale sobie przekimalem... biggrin xp whee sweatdrop scream scream scream xd biggrin stare a ja mam a ja mama, wielka plame na biurku wylalem cole a ja mam plame po jogurcie... chyba... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao BeeWolf_san YumiTao BeeWolf_san słabi jestescie kury - nie mam jaj taa a co powiesz na to now playing: Shazza - bajo bongo xd to nie jest smieszna ale TheBill - masochista jest. xd nie słyszałam....ale pewnie wiocha xd milcz, na kolana i lizac dywan. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kauabanga madafakaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
napisane do cholery..........
napisane!!!!!!!!!
uaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
niach niach niach.........
domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:08 am
BeeWolf_san Ozzwald Oo kurde, ale sobie przekimalem... biggrin xp whee sweatdrop scream scream scream xd biggrin stare a ja mam a ja mama, wielka plame na biurku wylalem cole eek jemu sie cola wylała gonk xd biggrin xp blaugh to to jest nie mozliwe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:09 am
Kitty ShadowCat *budzi się* *zieeeeeeeeff* sweatdrop ale dłoogo spałam eek .... stare ... ok ... rozumiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:10 am
BeeWolf_san YumiTao BeeWolf_san YumiTao BeeWolf_san słabi jestescie kury - nie mam jaj taa a co powiesz na to now playing: Shazza - bajo bongo xd to nie jest smieszna ale TheBill - masochista jest. xd nie słyszałam....ale pewnie wiocha xd milcz, na kolana i lizac dywan. xd hahaha xd ta..."abonent jest czasowo nie dostepny" xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:11 am
opcy kauabanga madafakaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisane do cholery.......... napisane!!!!!!!!! uaaaaaaaaaa!!!!!!!!! niach niach niach......... domokun domokun domokun domokun domokun jestesmy z ciebie dumni ! xd wiataj ozz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 7:12 am
Kitty ShadowCat *budzi się* *zieeeeeeeeff* sweatdrop ale dłoogo spałam eek WItaj ...^^ .. dzis wszyscy cos pozno wstaja ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|