|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:10 am
addik twoja reka zle wyglada chyba trzeba bedzie amputowac (wyciaga pile spalinowa) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper Baliaur Sir_Snajper Baliaur Sir_Snajper auuuuuuu to bolalo!! za kare pojdziesz do wiezienia razz *prowadzi ja za kratki* hehe ale sama nigdzie nie ide heart domokun posiedze z toba sobie nie ryzykuje zycia i zdrowia lepiej domokun to nie jest ryzyko bede Cie pilnowal biggrin question lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ja- Yosei ...My eyes are blind, but I can see... ...The snowflakes glisten on the tree... ... I see there's no place freezing me... ...The sun no longer sets me free... ...I feel there's no place freezing me... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja widze ze yumitao duzo wie XD ale to za malo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:11 am
=Kiryo= ja widze ze yumitao duzo wie XD ale to za malo razz staram sie byc na bieząco xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:12 am
Ja- Yosei Baliaur Ja- Yosei ...My eyes are blind, but I can see... ...The snowflakes glisten on the tree... ... I see there's no place freezing me... ...The sun no longer sets me free... ...I feel there's no place freezing me... xd ja nie pamietam dokladnie ttxtow.. ...i need i feel a love U love to love the fear....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Good bye all!! ide do domciu *wchodzi do lufy karabinu snajperskiego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir addik twoja reka zle wyglada chyba trzeba bedzie amputowac (wyciaga pile spalinowa) twisted nie ... nie ... tylko nie to .... *mdleje .....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao =Kiryo= ja widze ze yumitao duzo wie XD ale to za malo razz staram sie byc na bieząco xd xp sama juz nie wiem whee blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:13 am
Sir_Snajper Good bye all!! ide do domciu *wchodzi do lufy karabinu snajperskiego* ja wiedzialam ze ktos tu stchorzy......fech
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:14 am
Baliaur Ja- Yosei Baliaur Ja- Yosei ...My eyes are blind, but I can see... ...The snowflakes glisten on the tree... ... I see there's no place freezing me... ...The sun no longer sets me free... ...I feel there's no place freezing me... xd ja nie pamietam dokladnie ttxtow.. ...i need i feel a love U love to love the fear.... ...mmm...Highway Song... 3nodding ... ...The road keeps moving clouds... ...The clouds become unreal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:15 am
ee o co ci chodzi?? ....travelling heart divide the throne i've forgotten to....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|