|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Nightmaree i pieldolnął Adik...zyjesz? yyyy .... zyje .... chyba .... *proboje sie podniesc .... opiera sie rekoma i ... eek * aauuuu .... moja reka ..... aaaa.. crying crying crying crying *zlamal reke* *Pomaga wstac i usiasc na sofie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:59 am
Tomir Baliaur *pac pomidorem* *zamienia sie w ducha i obrzuca Addika cala masa pomidorow* ostatnia sesja byla zabawna bo piotrek z damianem sie pezed sesja narabali a ja nie moglam stara powiedziala ze jestem chora i nigdzie nie pojde crying crying crying Snajperqu a niby dlaczego?? *pac pomidorem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:59 am
Welcome Sir_Snajper, your Gaia Gold: 666
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Tomir Baliaur *pac pomidorem* *zamienia sie w ducha i obrzuca Addika cala masa pomidorow* ostatnia sesja byla zabawna bo piotrek z damianem sie pezed sesja narabali a ja nie moglam stara powiedziala ze jestem chora i nigdzie nie pojde crying crying crying Snajperqu a niby dlaczego?? *pac pomidorem* auuuuuuu to bolalo!! za kare pojdziesz do wiezienia razz *prowadzi ja za kratki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Addik Nightmaree i pieldolnął Adik...zyjesz? yyyy .... zyje .... chyba .... *proboje sie podniesc .... opiera sie rekoma i ... eek * aauuuu .... moja reka ..... aaaa.. crying crying crying crying *zlamal reke* *Pomaga wstac i usiasc na sofie* dzieki .... auu .... bolii .... masz ketanol question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:02 am
Jest tu jakaś apteczka ?? *rozglada sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:02 am
heyka.. Tomir kiedy robimy bibe u ciebie na dzialce?? ty striptizerze od 7 bolesci stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 6:03 am