|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:53 am
=Kiryo= *prubuje powstrzymac* *zabiera line* razz bardzo smieszne, doprawdy...bardzo *wyciaga zyletki z szafki* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Ryhol Illune Ryhol Illune *siada w ciemnym kacie pokoju* xp Co wy z tymi katami macie xp chyba jakies lampy bedzie trza tam zainstalowac xp jak chcesz *wychodzi z linia w rece* xp Chyba sie nie bedziesz wieszac *przytul* *wiesza line na...zyrandolu* xp a czemu nie..? xp nieeeee.... *skacze ... na zerandool i zaczyna po nim skakac az sie urywa * aaaa... spadaaaaammm... *jeb ..... *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skoncze z pomidorami i ratujcie samobojczynie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Sir_Snajper zabijanie pomidorkow jest karalne!! xd NIECH KTOS MNIE POWSTRZYMA!!!!!!!!!!!!! twisted *biega po gildi i rzuca w przypadkowych ludz pomidorami* twisted ja sprobuje *gania za nia i probooje ja zlapac* a niech to za szybka jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:54 am
Baliaur Sir_Snajper zabijanie pomidorkow jest karalne!! xd NIECH KTOS MNIE POWSTRZYMA!!!!!!!!!!!!! twisted *biega po gildi i rzuca w przypadkowych ludz pomidorami* twisted wykonuje unik i chowa sie pod stol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
i pieldolnął Adik...zyjesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pac pomidorem* *zamienia sie w ducha i obrzuca Addika cala masa pomidorow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zabiera zyletki* al pocielem sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:55 am
=Kiryo= *zabiera zyletki* al pocielem sie XD scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:55 am
Tomir Baliaur Sir_Snajper zabijanie pomidorkow jest karalne!! xd NIECH KTOS MNIE POWSTRZYMA!!!!!!!!!!!!! twisted *biega po gildi i rzuca w przypadkowych ludz pomidorami* twisted wykonuje unik i chowa sie pod stol *wlazi pod stol i rozklapiszcza mu na twarzy wieeeeeeeeeelkiego pomidorasa* buhahahaha domokun [zaczyna sie hihrac i biegac jak wariat]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:56 am
Baliaur Addik tak .... spalcie .... exclaim scream xp uwazaj co mowish jesli nie kcesh zostac skrzywdzony... domokun domokun domokun domokun domokun domokun :zebral duzo galezi, ktore polozul wokul slupa i polewa je plynem latwo palnym ...: :rzuca siec na Baliaur:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:56 am
Nightmaree i pieldolnął Adik...zyjesz? yyyy .... zyje .... chyba .... *proboje sie podniesc .... opiera sie rekoma i ... eek * aauuuu .... moja reka ..... aaaa.. crying crying crying crying *zlamal reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:57 am
Baliaur *pac pomidorem* *zamienia sie w ducha i obrzuca Addika cala masa pomidorow* ostatnia sesja byla zabawna bo piotrek z damianem sie pezed sesja narabali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Baliaur Addik tak .... spalcie .... exclaim scream xp uwazaj co mowish jesli nie kcesh zostac skrzywdzony... domokun domokun domokun domokun domokun domokun :zebral duzo galezi, ktore polozul wokul slupa i polewa je plynem latwo palnym ...: :rzuca siec na Baliaur: [dematerializuje sie ucieka spod sieci materializujac sie wprost przed Kiartem wlazi mu na lep i zaczyna robic na jego wlsach pomidoroowe]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Tomir Baliaur Sir_Snajper zabijanie pomidorkow jest karalne!! xd NIECH KTOS MNIE POWSTRZYMA!!!!!!!!!!!!! twisted *biega po gildi i rzuca w przypadkowych ludz pomidorami* twisted wykonuje unik i chowa sie pod stol *wlazi pod stol i rozklapiszcza mu na twarzy wieeeeeeeeeelkiego pomidorasa* buhahahaha domokun [zaczyna sie hihrac i biegac jak wariat] aha!! mam cie!! juz nikogo pomidorami nie obrzucisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|