|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:48 am
Tomir Baliaur Kiart Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd Witaj ...^^ wink :Gdzie moj pomidorek ... crying ...: *rozflakowywuje mu na lbie soczystego pomidorka* xd xd zabilas pomidorka crying xd nie podskaku.. bo pokaze im twoje gole zdjecie.. xp Ita ma w domu.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:48 am
Ryhol Illune *siada w ciemnym kacie pokoju* xp Co wy z tymi katami macie xp chyba jakies lampy bedzie trza tam zainstalowac xp jak chcesz *wychodzi z linia w rece* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:49 am
Ryhol od tego pomidorka zaczelo mi w brzuchu burczec ide chyba na 3 sniadanie (: sory ze cie za to napastooje ale ten sig jest za duzy i powinienes go zmienic ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zabijanie pomidorkow jest karalne!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Kiart Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd Witaj ...^^ wink :Gdzie moj pomidorek ... crying ...: *rozflakowywuje mu na lbie soczystego pomidorka* xd Marnotrastwo ... neutral ..Sploniesz na stosie ... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd Witaj ...^^ wink :Gdzie moj pomidorek ... crying ...: W bziusku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:50 am
Illune Ryhol Illune *siada w ciemnym kacie pokoju* xp Co wy z tymi katami macie xp chyba jakies lampy bedzie trza tam zainstalowac xp jak chcesz *wychodzi z linia w rece* xp Chyba sie nie bedziesz wieszac *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:51 am
Kiart Baliaur Kiart Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd Witaj ...^^ wink :Gdzie moj pomidorek ... crying ...: *rozflakowywuje mu na lbie soczystego pomidorka* xd Marnotrastwo ... neutral ..Sploniesz na stosie ... twisted tak .... spalcie .... exclaim scream xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper zabijanie pomidorkow jest karalne!! xd NIECH KTOS MNIE POWSTRZYMA!!!!!!!!!!!!! twisted *biega po gildi i rzuca w przypadkowych ludz pomidorami* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryhol Illune Ryhol Illune *siada w ciemnym kacie pokoju* xp Co wy z tymi katami macie xp chyba jakies lampy bedzie trza tam zainstalowac xp jak chcesz *wychodzi z linia w rece* xp Chyba sie nie bedziesz wieszac *przytul* *wiesza line na...zyrandolu* xp a czemu nie..? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:52 am
Addik Kiart Baliaur Kiart Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd Witaj ...^^ wink :Gdzie moj pomidorek ... crying ...: *rozflakowywuje mu na lbie soczystego pomidorka* xd Marnotrastwo ... neutral ..Sploniesz na stosie ... twisted tak .... spalcie .... exclaim scream xp spalcie spalcie spalcie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:52 am
Addik tak .... spalcie .... exclaim scream xp uwazaj co mowish jesli nie kcesh zostac skrzywdzony... domokun domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|