|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:40 am
Nightmaree Baliaur Nightmaree Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd siemanko Marysia czemu z Julka nie siedziesz w Łodzi? bo ja mam rodzicow.. i motylki w portfelu xd no tak ktoś sie o Ciebie martwi wink wolalabym nie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune *siada w ciemnym kacie pokoju* xp Co wy z tymi katami macie xp chyba jakies lampy bedzie trza tam zainstalowac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= Musze spadac :/ Najprawdopodobniej bede potem Narazie wam *caluje Illune* heart *cmok Nightmaree w czolko* Cya All pa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:41 am
Baliaur Tomir Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd to dawajcie z ta woda do mnie hehe biggrin pogramy sobie w ddr po pijaku xd eee Tomir.. ja slyszalam ze ty striptiz robiles na klubowych imprezach sweatdrop xp surprised Ita mi mowila... tylko raz wtedy wszyscy zrobili sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:43 am
Illune *siada w ciemnym kacie pokoju* xp nie smutaj sie tak ... ploshe ... *siada obok niej ... glasku glasku .... i ......... przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:43 am
Tomir Baliaur Tomir Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd to dawajcie z ta woda do mnie hehe biggrin pogramy sobie w ddr po pijaku xd eee Tomir.. ja slyszalam ze ty striptiz robiles na klubowych imprezach sweatdrop xp surprised Ita mi mowila... tylko raz wtedy wszyscy zrobili sweatdrop *uciega przed Tomirem az sie za nia kurzy...* a pozyczysh mi ta pierwsza kasete Bjork? bo byla ostatnia po nia u ciebie ale cie nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:44 am
Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd Witaj ...^^ wink :Gdzie moj pomidorek ... crying ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:45 am
Baliaur Tomir Baliaur Tomir Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd to dawajcie z ta woda do mnie hehe biggrin pogramy sobie w ddr po pijaku xd eee Tomir.. ja slyszalam ze ty striptiz robiles na klubowych imprezach sweatdrop xp surprised Ita mi mowila... tylko raz wtedy wszyscy zrobili sweatdrop *uciega przed Tomirem az sie za nia kurzy...* a pozyczysh mi ta pierwsza kasete Bjork? bo byla ostatnia po nia u ciebie ale cie nie bylo... pozyczylem ciotce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune *siada w ciemnym kacie pokoju* xp alez dlaczego siadasz w ciemnym kacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
od tego pomidorka zaczelo mi w brzuchu burczec ide chyba na 3 sniadanie (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd Witaj ...^^ wink :Gdzie moj pomidorek ... crying ...: *rozflakowywuje mu na lbie soczystego pomidorka* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:46 am
Baliaur Kiart Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd Witaj ...^^ wink :Gdzie moj pomidorek ... crying ...: *rozflakowywuje mu na lbie soczystego pomidorka* xd xd zabilas pomidorka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:47 am
Tomir jak mogles cry a ja kcialam sobie tego posluchac...
mash cos teraz do czytania? bo ja lwasnie "serca atlantydow" skonczylam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:48 am
Baliaur Tomir jak mogles cry a ja kcialam sobie tego posluchac... mash cos teraz do czytania? bo ja lwasnie "serca atlantydow" skonczylam... mam forresta gumpa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|