|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:31 am
Nightmaree i jak najedli sie wszyscy?? wink Mhmmm...?? :idze do kuchni i wraca z kanapkami ... xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:33 am
Nie, jestem z Tychow...zangego mitsu czy jak mu tam nie znam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:33 am
Kiart Nightmaree i jak najedli sie wszyscy?? wink Mhmmm...?? :idze do kuchni i wraca z kanapkami ... xd : czym?*zaglada przez ramie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:34 am
dobry dzis jest dzien...
joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:34 am
=Kiryo= Ja mam raczki tutaj XD sweatdrop Nic nie robie, poprostu mam pewien dlug wdziecznosci wobec Nightmaree Nie martw sie Ill biggrin ta.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:36 am
Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd siemanko Marysia czemu z Julka nie siedziesz w Łodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane Pa pa waszystkim.... trza sie pzejsc na chile na miasto.... (ja mnie zas ciorgac po butikach beda to normalnie uciekne z powrotem do odmu....) Narka ...^^ :siada na foteliq przek kompem i zaczyna jest kanapke z wedlina, salata i pomirorem ...nastepna bedzie z serem zoltym i pomidorem i salata...^^:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Neilameane Pa pa waszystkim.... trza sie pzejsc na chile na miasto.... (ja mnie zas ciorgac po butikach beda to normalnie uciekne z powrotem do odmu....) Narka ...^^ :siada na foteliq przek kompem i zaczyna jest kanapke z wedlina, salata i pomirorem ...nastepna bedzie z serem zoltym i pomidorem i salata...^^: *kradnie pomidorka z kanapki i ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:37 am
Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd to dawajcie z ta woda do mnie hehe biggrin pogramy sobie w ddr po pijaku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Nie, jestem z Tychow...zangego mitsu czy jak mu tam nie znam.. szkoda .... bo pewna osoba ktoora ma podobna ksywe ma cosiq na czym mi zalezy ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd siemanko Marysia czemu z Julka nie siedziesz w Łodzi? bo ja mam rodzicow.. i motylki w portfelu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:38 am
Baliaur Nightmaree Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd siemanko Marysia czemu z Julka nie siedziesz w Łodzi? bo ja mam rodzicow.. i motylki w portfelu xd no tak ktoś sie o Ciebie martwi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:38 am
*siada w ciemnym kacie pokoju* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:39 am
Tomir Baliaur dobry dzis jest dzien... joz qmepla obiecala ze mi voode postawi xd xd xd xd xd to dawajcie z ta woda do mnie hehe biggrin pogramy sobie w ddr po pijaku xd eee Tomir.. ja slyszalam ze ty striptiz robiles na klubowych imprezach sweatdrop xp surprised Ita mi mowila...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:39 am
Musze spadac :/ Najprawdopodobniej bede potem Narazie wam *caluje Illune* heart *cmok Nightmaree w czolko* Cya All
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|