|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:24 am
Czesc NIghtmaree *tula* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:26 am
=Kiryo= Czesc NIghtmaree *tula* biggrin * cmok w czolko* zaplaciles rachunki? i gdzie moj lod stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik =Kiryo= Lol Trza uwazac murzyni i rasy zolte zbrojcie sie i szykujcie do obrony XD ty uwazaj co moowish/pishesh bo jeszcze sie staniesz przywoodca mniejszosci narodowych i kaza ci sie wysadzic w powietrze tak dla przykladu blaugh a wy tak w szachy gracie?:>hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*idze do lodowki* *wyjmuje magnum(lod)(se nie myslcie)* *daje* no nalatalem sie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree i jak najedli sie wszyscy?? wink czesc .... yyy ... nie ... i jeszcze zaczelo mi burczec w brzuuszkuuu ... uuu.. szkoda ze niema ayi bo ona miala jakies frytki czy cus .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:28 am
Ktos tam pytal, czy Rynn jest Malkavem? Tak, Rynn jest swirem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa pa waszystkim.... trza sie pzejsc na chile na miasto.... (ja mnie zas ciorgac po butikach beda to normalnie uciekne z powrotem do odmu....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
=Kiryo= *idze do lodowki* *wyjmuje magnum(lod)(se nie myslcie)* *daje* no nalatalem sie XD dziekuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:29 am
Nightmaree =Kiryo= Czesc NIghtmaree *tula* biggrin * cmok w czolko* zaplaciles rachunki? i gdzie moj lod stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:30 am
Rynn the Vampire Ktos tam pytal, czy Rynn jest Malkavem? Tak, Rynn jest swirem... eekhem.... a ty ze szczecina jestes question znasz mitsu question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:31 am
Ja mam raczki tutaj XD sweatdrop Nic nie robie, poprostu mam pewien dlug wdziecznosci wobec Nightmaree Nie martw sie Ill biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Ktos tam pytal, czy Rynn jest Malkavem? Tak, Rynn jest swirem... malkavian rulez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Nightmaree =Kiryo= Czesc NIghtmaree *tula* biggrin * cmok w czolko* zaplaciles rachunki? i gdzie moj lod stressed scream no popatrz co za zazdrosc masz racje ja tez nie daje ruszac swojego męza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|