|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:18 am
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Illune Cześc *caluje* whee heart czesc ... yy yy.... ja tesh kcem .... crying *puszcza oczko* hm....ja tez duzo rzeczy chce.... whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ave ...chce ktoś kupić może: - NM collar - Lunar Cloak - Onyx Martial Arts cośtam ...? Witaj ponownie ... ...ja raczej nie jestem zainteresowany ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:19 am
[QUOTE Kiart]Mhmmm..?? Nie mow "czarnuch" albo "zolteK" ...to jest nie ladnie ...
..chyba nie jestes rasista ...??
Hejka tym co doszli ...
tak .... jestemm rasista ... ale naszczescie mi tam nieprzeszkadza ze jakis czarnooch lata po miescie .... tak z mniejszosci narodowych to nie nawidze tylko cygan exclaim za to kazdy zolltek to swooj zoltek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart =Kiryo= Coś cicho tu......... *siada na sofe* Mam nadziej ze zrobi sie ciekawiej :> ...poczekja na rozlew krwi i wyrywanie wnetrznosci ludzkich ... xd .. wtedy bedzie ciekawie ... blaugh Ty bedziesz pierwszym ktory to zrobi czy zostaniesz pierwsza ofiara :> ? Ja popatrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir Neilameane =Kiryo= Coś cicho tu......... *siada na sofe* Mam nadziej ze zrobi sie ciekawiej :> Grasz w pokera?rozbieranego? wink ==" dobra... makao...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ja- Yosei ...Ave ...chce ktoś kupić może: - NM collar - Lunar Cloak - Onyx Martial Arts cośtam ...? Witaj ponownie ... ...ja raczej nie jestem zainteresowany ...^^ wink ...nie no - według mnie powinieneś być zainteresowany wink ...np. taki NM collar - bardzo by Ci pasował do ubranka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:21 am
Addik [QUOTE Kiart]Mhmmm..?? Nie mow "czarnuch" albo "zolteK" ...to jest nie ladnie ... ..chyba nie jestes rasista ...?? Hejka tym co doszli ... tak .... jestemm rasista ... ale naszczescie mi tam nieprzeszkadza ze jakis czarnooch lata po miescie .... tak z mniejszosci narodowych to nie nawidze tylko cygan exclaim za to kazdy zolltek to swooj zoltek xp Eh ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:22 am
...kurde - znowu brat ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:22 am
Lol Trza uwazac murzyni i rasy zolte zbrojcie sie i szykujcie do obrony XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:23 am
i jak najedli sie wszyscy?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:24 am
Ja- Yosei Kiart Ja- Yosei ...Ave ...chce ktoś kupić może: - NM collar - Lunar Cloak - Onyx Martial Arts cośtam ...? Witaj ponownie ... ...ja raczej nie jestem zainteresowany ...^^ wink ...nie no - według mnie powinieneś być zainteresowany wink ...np. taki NM collar - bardzo by Ci pasował do ubranka biggrin Eh ... I tak sie nie skusze ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:24 am
=Kiryo= Lol Trza uwazac murzyni i rasy zolte zbrojcie sie i szykujcie do obrony XD ty uwazaj co moowish/pishesh bo jeszcze sie staniesz przywoodca mniejszosci narodowych i kaza ci sie wysadzic w powietrze tak dla przykladu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|