|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:10 am
stare sram ten komp... Jak dostane nowy to bede miala spokoj stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik siema .... jak rozmowa sie dzisiaj rozkreci i nabije troche kasy to cie zaponsoruje xd ps. jak sie nazywa ta bandana co na oczy niezachodzi .... i czy da sie ja w jakims sklepie koopic bo nie moge znalesc ... Black punk band ale w sklepach jej nie ma, to jest rare i dostaje się w trunkach...w markecie chodzi dość tanio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:11 am
=Kiryo= LOL biggrin Ja widze ze na razie sie cos kreci mad D mam nadzieję ze się nie ukręci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:12 am
Addik Tomir Neilameane Addik Welcome Addik, your Gaia Gold: 666 wyyypas ... xp Ty satanisto blaugh AVE SZMATAN byc szmatanem to nie jest takie proste jak sie wydaje ... lodzie cie tyraja ... i wogle jest gozej .... widzial ktos kiedys zoltka albo czarnucha szmataniste question jakbys poszukal to moze bys znalazl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:12 am
Cześc *caluje* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:14 am
Addik Tomir Neilameane Addik Welcome Addik, your Gaia Gold: 666 wyyypas ... xp Ty satanisto blaugh AVE SZMATAN byc szmatanem to nie jest takie proste jak sie wydaje ... lodzie cie tyraja ... i wogle jest gozej .... widzial ktos kiedys zoltka albo czarnucha szmataniste question Mhmmm..?? Nie mow "czarnuch" albo "zolteK" ...to jest nie ladnie ... ..chyba nie jestes rasista ...?? surprised Hejka tym co doszli ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Coś cicho tu......... *siada na sofe* Mam nadziej ze zrobi sie ciekawiej :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Cześc *caluje* whee heart czesc ... yy yy.... ja tesh kcem .... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:16 am
=Kiryo= Coś cicho tu......... *siada na sofe* Mam nadziej ze zrobi sie ciekawiej :> Grasz w pokera?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:16 am
Kazdy kciec moze troche lepiej troche gorzej razz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:17 am
...Ave ...chce ktoś kupić może: - NM collar - Lunar Cloak - Onyx Martial Arts cośtam ...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 5:17 am
=Kiryo= Coś cicho tu......... *siada na sofe* Mam nadziej ze zrobi sie ciekawiej :> ...poczekja na rozlew krwi i wyrywanie wnetrznosci ludzkich ... xd .. wtedy bedzie ciekawie ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|