|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Rynn the Vampire A ja tez wlasnie sniadanko zjadlam. Rybkie mi mama podgrzala :>>> taka dobra dobra. Ale poniewaz dalej jestem glodna, a rodzice poszli sio, to sobie chyba niedlugo zrobie nalesnikow. Witaj ...^^ blaugh nnno hej Kiart ^^
hmm, chyba sobie pojde polowic..ma ktos zalozony jakis pokoik, zebym sie mogla dolaczyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomi słyszałam ze Ci Julka kompa rozebrała i nie umiałą złozyc? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kiart Rynn the Vampire A ja tez wlasnie sniadanko zjadlam. Rybkie mi mama podgrzala :>>> taka dobra dobra. Ale poniewaz dalej jestem glodna, a rodzice poszli sio, to sobie chyba niedlugo zrobie nalesnikow. Witaj ...^^ blaugh nnno hej Kiart ^^
hmm, chyba sobie pojde polowic..ma ktos zalozony jakis pokoik, zebym sie mogla dolaczyc?ja w durem na 1 POLAND
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:38 am
Rynn the Vampire Kiart Rynn the Vampire A ja tez wlasnie sniadanko zjadlam. Rybkie mi mama podgrzala :>>> taka dobra dobra. Ale poniewaz dalej jestem glodna, a rodzice poszli sio, to sobie chyba niedlugo zrobie nalesnikow. Witaj ...^^ blaugh nnno hej Kiart ^^
hmm, chyba sobie pojde polowic..ma ktos zalozony jakis pokoik, zebym sie mogla dolaczyc?jest jeden zalozony ... ale ocokrajowcy sie dosiedli i nam miejsca pozajmowali ... wiec mamy komplet .... jak sie cosiq zwolni to ci powiemy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:39 am
Ej, jeden na durem drugi na basskenie...bassken jest nieoplacalny, nie lowie tam, a durem mnie drazni ;P ja tam na gambino polawiam sobie...no, ok, to lece sie dosiasc do kogos bezczelnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:40 am
ok .... jush sie jedno zwolnilo ... na pierwszym jezioze ... pokoik .... " pol..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:41 am
Buuuuu!!!! A tak sie fajnie lowilo!!!!! gonk gonk crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:42 am
Rynn the Vampire Ej, jeden na durem drugi na basskenie...bassken jest nieoplacalny, nie lowie tam, a durem mnie drazni ;P ja tam na gambino polawiam sobie...no, ok, to lece sie dosiasc do kogos bezczelnie. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:43 am
Neilameane Buuuuu!!!! A tak sie fajnie lowilo!!!!! gonk gonk crying crying niestety sad ale nie placz juz smiiiile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2005 4:47 am
Tomir Neilameane Buuuuu!!!! A tak sie fajnie lowilo!!!!! gonk gonk crying crying niestety sad ale nie placz juz smiiiile biggrin *siada na swoim obrotowym, czarnym krzeslku i z okna obserwuje jak inni lowia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|